USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Динамо» і «Шахтар» сьогодні розіграють Суперкубок України

28 Липня 2019 14:28
Футболісти київського «Динамо» та донецького «Шахтаря» проведуть у неділю, 28 липня, поєдинок за 16-й Суперкубок України.

Гру «Динамо» – «Шахтар» на стадіоні «Чорноморець» в Одесі о 21.00 покажуть телеканали «Україна» та «Футбол 1», повідомляє Укрінформ.

За загальною кількістю перемог у Суперкубку «гірники» випереджають динамівців – 8:7, а в особистих зустрічах лідирують саме кияни – 6:5.

У «біло-синіх», крім Віктора Циганкова, через травми не зіграють Фран Соль, Міккель Дуелунд і Олександр Андрієвський.

Через травми «Шахтарю» не допоможуть Майкон і Максим Малишев, які вже давно в лазареті, та Віктор Коваленко, який отримав пошкодження напередодні суперкубкової гри.

Головним арбітром поєдинку буде 39-річний Віталій Романов із Дніпра. Асистенти арбітра – Олександр Войтюк (Запоріжжя) та Володимир Володін (Херсон), четвертий рефері – Анатолій Абдула (Харків), резервний асистент арбітра – Семен Шлончак (Черкаси), спостерігач арбітражу – Віталій Годулян (Одеса).

На матчі тестуватиметься система відеодопомоги арбітрам (VAR). Суддею в цій якості призначено Євгена Арановського (Київ), асистентом – Андрія Скрипку (Кропивницький), спостерігачем арбітражу – Віктора Дердо (Чорноморськ, Одеська область).

Призовий фонд поєдинку за Суперкубок становить 2 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus