USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Динамо» з Луческу перемогло «Шахтар» у Суперкубку України

25 Серпня 2020 22:57
У першому матчі екстренера донецького «Шахтаря» Мірчі Луческу на чолі «Динамо» проти донеччан кияни перемогли «гірників» з рахунком 3:1, вигравши Суперкубок України.

У стартові хвилини м‘ячем більше володіли футболісти «Шахтаря», натомість динамівці не поспішали застосовувати високий пресинг. Втім, після 10 хвилини гра вирівнялася, однак темп був невисокий, команди не нагнітали події на полі.

Перший небезпечний момент у матчі створили донеччани – на 18 хвилині Додо бив з-за меж штрафного, але Бущан відбив його удар.

А вже за дві хвилини «Динамо» скористалося першим своїм моментом та відкрило рахунок: Сидорчук класно навісив на Де Пену, а той головою розстріляв Пятова – 0:1.

На 31 хвилині «Динамо» подвоїло рахунок завдяки крутому голу Родрігеса – вінгер протягнув м‘яч з центру поля та, помітивши вихід Пятова, перекинув кіпера, підсікши м‘яч ще за межами карного майданчика – 0:2.

Проте така перевага киян протрималася недовго – на 37 хвилині Тете навісив до штрафної «Динамо», а Мораес забив головою у ворота своєї колишньої команди – 1:2.

Після забитого голу «Шахтар» почав більше контролювати м‘яч. Тете міг зрівнювати рахунок, пробивши після зміщення з флангу, але поцілив у поперечину. Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Динамо».

По перерві «Шахтар» почав більше контролювати м‘яч та намагався нагнітати темп – знову по воротах «Динамо» бив Тете, але цього разу вище.

Ближче до 60 хвилини команди почали проводити заміни: у «Шахтаря» на поле вийшов Соломон замість Тете, у «Динамо» – Соль замість Супряги.

Поблизу воріт киян ставало все гарячіше, однак захисникам «Динамо» вдавалося відводити небезпеку. Відзначимо, що динамівці навіть не вибігали в контратаки, зосередившись на захисті власних воріт.

Витримавши тиск від атак «Шахтаря», кияни організували контратаку та заробили кутовий, а під час його розіграшу на 82 хвилині Андрієвський навісив на Соля, який вийшов на заміну, а іспанець головою забив третій гол – 1:3.

Наприкінці основного часу Фернандо та Мораес мали просто мегашанси, щоб відіграти бодай один гол, але жоден з них не влучив фактично у пусті ворота.

Таким чином, у першому матчі Мірчі Луческу на чолі «Динамо» проти «Шахтаря» кияни здобули Суперкубок України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus