USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Дитячий майданчик на 40-му планують передати у комунальну власність

18 Вересня 2017 13:27
Дитячий майданчик в парку на розі вулиць Конякіна та Гордіюк планують прийняти в комунальну власність, аби покращити його благоустрій.

Про це йшлося сьогодні, 17 вересня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Так, ПАТ «Луцький домобудівельний комбінат» звернулося до міської ради з проханням прийняти в міську комунальну власність дитячий майданчик, облаштований за кошти товариства в парку на розі вулиць Конякіна та Гордіюк, з метою покращення благоустрою міста та належного утримання дитячого майданчика.

«Ми плануємо передати його на баланс КП «Парки та сквери», оскільки поблизу майданчика є парк», - зауважив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась та додав, що для КП «Парки та сквери» це не профільна функція, але іншого балансоутримувача немає.

«Ті хащі, які там були, не можна порівняти з нинішнім станом – вичищена майже половина. Парк користується великою популярністю, на прогулянку туди виходить багато дітей, а також людей поважного віку. Там дуже гарні умови для відпочинку людей». – підкреслив Юрій Безпятко.

Комісія підтримала цей проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна довіра Показати IP 18 Вересня 2017 15:45
Люди зберемось разом 23 вересня та розчистимо другу половину парку !
Влада народу Показати IP 18 Вересня 2017 15:47
Збір 23 вересня в 10.00 в парку з собою взяти пили сокири та садові ножиці а також граблі та лопати !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus