USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ФК «Волинь» програла дебютанту Другої ліги

11 Липня 2019 21:08
У черговому матчі на літніх навчально-тренувальних зборах «Волинь» зустрічалася із дуже цікавим дебютантом Другої ліги чемпіонату України – «Ужгородом». Гра закінчилася поразкою «Волині» із рахунком 0:1.

Прогнозовано після вчорашнього спарингу проти «Агробізнеса» (нічия 1:1) на поле вийшов зовсім інший склад, до якого увійшло чимало молодих гравців, а також ті, хто знаходяться на перегляді в луцькому клубі, інформує ФК «Волинь».

Сама гра вийшла досить цікавою та бойовою – моменти для взяття воріт мали як господарі поля, так і підопічні Андрія Тлумака.

Найбільш реальну нагоду «хрестоносців» не використав Анатолій Ульянов, який ударом головою ледь не влучив у кут воріт суперників.

Зокрема, найбільш реальну нагоду «хрестоносців» не використав Анатолій Ульянов, який ударом головою ледь не влучив у кут воріт суперників.

А у другому таймі супершанс не реалізував Ростислав Волошинович, який не поцілив у рамку з декількох метрів.

Господарі досягли свого буквально в наступній атаці, заробивши штрафний та відзначившись після його подачі.

Гравці «Волині» не раз і не два могли рятувати матч, однак нашу команду знову підвела реалізація. У підсумку – мінімальна поразка з рахунком 0:1.

Склад «Волині»: ФНП, Мельничук, Мороз, Зінь, Ульянов, Рябов, ФНП, ФНП (Богомаз, 46), Климець, Хагназарі, Волошинович.

Наступний поєдинок «Волинь» проведе проти львівських «Карпат». Чергове західноукраїнське дербі, щоправда, у контрольному форматі, відбудеться 13 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus