USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Гвардія наступу»: Укрпошта оголосила про випуск нової марки 9 травня

4 Травня 2023 13:45
«Укрпошта» випустить 9 травня нову марку «Гвардія наступу». Сьогодні відкрили передзамовлення.

Про це повідомив генеральний директор Ігор Смілянський.

«Друзі, як вчора сказав Президент, Москву і Путіна ми не атакували. Але як там красиво палало і над Кремлем, і в їхніх соцмережах. Тому попри те, що марка з палаючим Кремлем ще попереду, ми робимо все, щоб підтримати цей «вогник позитиву», – написав гендиректор і анонсував випуск нової марки.

Читати ще: Росія могла сама атакувати Кремль: в ISW пояснили цілі

Поштовий набір «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» коштує 105 гривень.

У нього входить блок марок, конверт і три картки «Державна прикордонна служба України», «Національна поліція» та «Національна гвардія України».

У цю серію увійдуть також марки, які будуть присвячені Службі безпеки України та Головному управлінню розвідки Міністерства оборони, але їх випустять згодом.

Донати зібрані під час оформлення передзамовлення 4-9 травня «Укрпошта» направить на допомогу спецпідрозділам «Гвардії наступу».

«Ні на що не натякаємо, просто марки випускаємо або, використовуючи спортивну термінологію, замість «бессмертного полка» грає «Гвардія Наступу», – наголосив Смілянський.

Автор поштового випуску заслужений художник України Олександр Охапкін.

Нагадаємо, 11 квітня «Укрпошта» заявила про випуск першої NFT-марки в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корупціонеру смілянс Показати IP 4 Травня 2023 18:13
Ні на що не натякаю, але ви ще руки не відмили і не відмиєте, щоб щось там варнякати про 9 Травня. Так само, як і ідіот пуцін.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus