USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку стартував продаж марок «Гвардія наступу»

9 Травня 2023 13:24
«Укрпошта» у вівторок, 9 травня, запустила в обіг марку «Гвардія наступу». У Луцьку уже відбувся процес спецпогашення нової марки.

Про це повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

На марках – бійці Нацгвардії, Держприкордонслужби та Нацполіції. До слова, невдовзі поштові випуски із зображеннями українських військових будуть доповнюватися новими серіями марок, які будуть присвячені Генеральному управлінню розвідки та Службі безпеки України.

У процесі спецпогашення нової марки взяли участь глолова ОДА Юрій Погуляйко, голова облради Григорій Недопад, очільник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський, командиро Луцької частини 1141 Національної гвардії України Володимир Олійник та начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко.

«Дякую нашим захисникам, завдяки яким ми можемо зараз жити та працювати. Дякую кожному, хто допомагає ЗСУ та робить свій внесок в перемогу», – сказав Юрій Погуляйко.
Номінал кожної марки – F (23 грн), вартість блоку – 69 грн. Автор марок та конвертів – заслужений художник України Олександр Охапкін.

Марки можна купити також і онлайн.

Раніше ми повідомляли, що передзамовлення на марки відкрили ще 4 травня.

Нагадаємо, 11 квітня «Укрпошта» заявила про випуск першої NFT-марки в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus