USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інтерактивна мапа доріг України, які ремонтуватимуть

10 Листопада 2015 18:18
Міністерство інфраструктури створило онлайн-карту ремонту доріг та оприлюднило дані про ремонт шляхів у найближчі п'ять років. Про це інформує ТСН.

Про це повідомив директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку автомобільних перевезень Мінінфраструктури Роман Хміль на своїй сторінці у Facebook.

«Наразі нанесли всі ремонти, що виконувались за кошти міжнародних фінансових організацій. В процесі нанесення даних щодо ремонтів за бюджетні кошти - дороги Карпатського краю вже є», - написав він.

Також на мапі можна побачити дороги міжнародного значення.

«Зараз наносимо мережу доріг національного значення. Додали також основні транспортні коридори. Чотири Захід-Схід, та чотири Північ-Південь, а також дороги зони АТО. Включити їх можна шляхом вибору відповідних пунктів у меню зліва», - йдеться у повідомленні.

Також Роман Хміль додав, що зараз в Міністерстві працюють над інтеграцією всіх даних на сайти популярних картографічних сервісів, а також пишуть ТЗ для гео-інформаційної системи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus