USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голову постійної поліцейської комісії Волині затримали посеред вулиці. ОНОВЛЕНО

8 Серпня 2017 12:30
Голову постійної поліцейської комісії Волині і керівника ГО «Варта порядку» Олександра Тиводара затримали правоохоронці на проспекті Перемоги, поблизу 5-ої школи у Луцьку.

Це трапилося посеред білого дня на проспекті, де триває інтенсивний рух. За дивним збігом обставин на місці затримання Тиводара знаходилися громадські активісти і журналісти видань ВолиньPost і Волинь24, які, як відомо, є рупорами «Континіуму».

Водночас чоловіки з автоматами у формі СБУ наразі зачинилися в офісі громадського формування «Варти порядку», що на вулиці Винниченка у Луцьку сьогодні, 8 серпня, близько 12 години.

Наразі обставини та причини затримання Олександра Тиводара невідомі, як і мотиви знаходження працівників у формі СБУ в офісі «Варти порядку».

Як повідомив з місця події журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини, працівники СБУ з автоматами закрили двері у приміщення «Варти порядку» на 1 поверсі. Говорять, що тривають слідчі дії.


За станом на 12:30 чоловіки з автоматами прибули до помешкання Олександра Тиводара. Двоє з них зламали ворота. На той момент у будинку знаходилася дружина Олександра Тиводара.

Наразі до помешкання пропустили адвоката.



За станом на 15:15 стало відомо, що з помешкання Олександра Тиводара вилучають 5 ножів, патрони, пусті флеш-карти та CD диски, коробку з-під моб телефону, 2 айпади і аймак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus