USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Колишнього гендиректора «Волиньвугілля» поновили на посаді. Шахтарі протестують

17 Травня 2023 13:06
На ДП «Волиньвугілля» призначили нового керівника. Ним став колишній директор цього підприємства Юрій Ключковський, який залишив місце роботи, щоб стати на захист територіальної цілісності України. Чоловік повернувся з фронту і 15 травня Міністерство енергетики поновило його на посаді.

Про це інформує телеканал «Аверс».

Утім шахтарі обурені таким рішеням. Учора трудовий колектив шахти «Бужанська» зібрався біля ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську на мітинг проти поновлення на посаді колишнього генерального директора Юрія Ключковського, пише БУГ.

Як розповів працівник шахти «Бужанська», колектив не має бажання працювати з Ключковським, адже не побачили позитивного результату роботи під час його минулого керівництва.
Чинний генеральний директор Микола Шикер близько пів року обіймав цю посаду, зі слів шахтарів, йому вдалося відновити роботу лав та підняти працівникам заробітну плату.

«Люди почали повертатись на роботу, приходили навіть ті, хто при Ключковському уже розрахувався», – розповів працівник шахти.
Нагадаємо, на шахту «Бужанську» хочуть працевлаштувати засуджених. За інформацією журналістів «Аверса», на першому поверсі держпідприємства в Нововолинську облаштували кімнати. Нещодавно мер Нововолинська зустрічався із чинним директором ДП «Волиньвугілля» Миколою Шикером, щоб не допустити працевлаштування ув’язнених на шахті.
Проти поновлення Юрія Ключковського виступили й інші працівники шахти «Бужанська» та вимагають залишити на посаді чинного директора Миколу Шикера. На місці події за порядком слідкували правоохоронці.

БУГ намагався взяти коментар у нового-колишнього директора Юрія Ключковського, але той відмовився, посилаючись на зайнятість і від’їзд у справах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Волиняни Показати IP 17 Травня 2023 13:37
Тільки Гузь за рахунок свого авторитету може вирішити це питання !
Тур Показати IP 17 Травня 2023 17:03
отак виходить людина добровільно пішла на війну, а на її місце тимчасово поставили луганського, якому то ситне місце дуже дуже сподобалося й схотілося на постійно. А як же закон
До тур Показати IP 17 Травня 2023 20:01
Не путайте війну з ТРО як ТРО відправили на війну так чомусь дуже багато почало покидати ТРО, проведіть розслідування на якій підставі він звільнений з лав ТРО
Анна Марія до До тур Показати IP 17 Травня 2023 22:51
Краще давайте думати що робити, до нас, і так в неспокійне місто, везуть зеків які працюватимуть на шахті де є жінки (макшейдера, машиністи, медсестри, лампові, банщиці), як їм буде спускатися і працювати з засудженими за вбивство або згвалтування? Чи вже забули як раз привозили зеків які будували завод СТО? ЯКІ ЗГВАЛТУВАЛИ І ВБИЛИ ДІВЧИНУ І ЗАКОПАЛИ НЕДАЛЕКО ВІД ДП"ВОЛИНЬ ВУГІЛЛЯ",які безнаказано гуляли вулицями, і всі боялися, з настанням темряви бути на вулиці, як закривалися на всі замки і боялися щоб ніхто не прийшов, забули чи що?
Міша Показати IP 18 Травня 2023 08:45
Ключковський не може бути ефективним керівником він ноль в цій галузі але як вкрасти він спец

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus