USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучани здійснили подорож у часі на концерті гурту «Пісняри»

30 Листопада 2017 07:00
Легендарний білоруський колектив «Пісняри» потішив лучан та гостей міста відомими та улюбленими з дитинства композиціями.

Концерт відбувся 29 листопада у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Вокально-інструментальний ансамбль, створений в Мінську в далекому 1969 році під керівництвом Володимира Мулявіна, й досі користується популярністю, адже його пісні нагадують слухачам про чудові часи юності.
Гостей заходу своїм виконанням потішив колектив у складі Віктора Молчанова, Володимира Марусича, В’ячеслава Ісаченко, Володимира Стаматі та Павла Зайця.

Музиканти розпочали виступ з легендарної композиції «Біловезька пуща», а наступною прозвучала пісня - «Косил Ясь конюшину», яка спогадами перенесла присутніх у веселий світ мультфільму «Ну, Постривай!».
За довгий період існування ансамблю у творчому доробку назбиралося чимало ліричних композиції, написаних різними авторами, які об’єднує присутність жіночого імені у назві, такі як «Алеся», «Александріна» та багато інших, що лунали в цей вечір зі сцени, також до уваги слухачів були представлені оновлені твори.
Теплим та дружнім словом згадали і про творця колективу Володимира Мулявіна, якого немає на цьому світі вже майже 15 років, проте чия творчість та справа всього життя жива.

Публіка підхоплювала кожну пісню, пригадуючи слова та виконуючи її разом з музикантами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 30 Листопада 2017 07:24
Молодцы !!! Мастерство не пропьешь ...
тиць-здиць до Клава Показати IP 30 Листопада 2017 10:47
шось подібне і про публіку можна сказати. натхненні обличчя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus