USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Юрій Андрухович у Луцьку презентує унікальне візуальне шоу

8 Вересня 2015 14:36
Унікальний захід відбудеться у Луцьку 10 вересня.

Літературно-музичне дійство з потужним візуальним супроводом від Юрія Андруховича та польського гурту Karbido розпочнеться о19:00 у Палаці культури міста Луцьк. Вони представлять свій новий проект «AtlasEstremo».

Зі слів письменника, цей проект - «музичний тріп» до 13 міст світу. Сам альбом базується на книзі Андруховича «Лексикон інтимних міст». Композиції виконуються українською, польською, білоруською мовами, а одна – універсальною мовою логотипів.

У новому альбому музиканти поєднали звукові експресії із джазово-панковим характером. Окрім цього, відбудеться також і потужне візуальне шоу, яке доповнить концерт особливою мовою світла та графічних зображень.

Віджеїнг передбачений з усіх міст туру лише в Києві, Івано-Франківську та Луцьку!

Цей захід – відкриття нового літературно-музичного сезону від мистецького об’єднання «стендаЛь».

Квитки:

- кав'ярня "Кофеїн" (вулиця Винниченка, 12)

- каса Волинської обласної філармонії на Театральному Майдані

- книгарня "Освіта" (проспект Волі, 8)

- книгарня Волинської обласної друкарні (проспект Волі, 27).

Довідка: 095 031 32 80, 097 876 42 15.

Деталі на сторінці у ФБ.

Проект відбувається за підтримки Польського Інституту в Києві. Дофінансовано з коштів Міністерства культури і національної спадщини Республіки Польща.

Партнери: Волинська обласна друкарня, Волинська обласна філармонія, книгарня «Освіта», готель «Колобок», «Кофеїн».

Довідково:

Гурт Karbido і Юрій Андрухович співпрацюють з 2005 року. Протягом десяти років цієї співпраці в Польщі і Україні були створені альбоми «Самогон» (2005), «Цинамон» з додатком «Індія» (2009) і «Абсент» (2013). Разом з АртПолем вони здійснили чотири великі гастрольні тури Україною, відвідавши найбільші міста і фестивалі, на їх рахунку численні подорожі на найважливіші літературні події в Польщі, Чехії і Німеччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus