USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Куба вилікувала понад 20 тисяч українських дітей після Чорнобиля

27 Квітня 2016 13:19
Куба за 26 років вилікувала понад 20 тисяч українських дітей після Чорнобильської катастрофи, сказав постійний представник України при ООН Володимир Єльченко.

«Дякуємо кубинській делегації, Куба за 26 років вилікувала понад 20 тисяч українських дітей після Чорнобиля», –написав Єльченко у Twitter.

Він також відкрив фотовиставку в ООН, присвячену 30-м роковинам Чорнобильської трагедії, - пише Zaxid.net.

Нагадаємо, цьогоріч 26 квітня у Генеральній асамблеї ООН відбувся пам’ятний захід, присвячений 30-м роковинам катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції. Аварія на Чорнобильській атомній електростанції сталася 26 квітня 1986 року. У результаті вибуху на чорнобильському реакторі Україна зазнала серйозних та довготривалих наслідків. Зокрема, назавжди поховали безліч дрібних селищ та міст, уряд був змушений вивести із сільськогосподарського обороту понад 5 мільйонів гектарів землі. Радіація поширилася на території України, Білорусі, Росії, країн Прибалтики та Скандинавії.

Крім того, в регіонах, наближених до трагедії, у вісім разівзросла захворюваність на рак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus