USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучанка, яка випала з 9-го поверху, знаходиться на штучній вентиляції легень

12 Травня 2017 16:28
Дівчина, яка 7 травня випала з вікна 9-го поверху будинку у Луцьку, перебуває в реанімаційному відділенні Луцької міської клінічної лікарні. Постраждала знаходиться на штучній вентиляції легень, проте з'явились реакції на больові відчуття, які дають надію медикам на покращення.

За словами головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Лариси Духневич, стан потерпілої лишається дуже важким.

"Пацієнтка потрапила до нас з складною політравмою: зламане бедро, плече, переломи ребер і тазу. Одразу після поступлення в реанімацію перенесла операцію з видалення селезінки", - зазначила вона.

Поліція розглядає три версії стосовно того, що спричинило трагедію, повідомляє УНН.

“У слідства три версії — те, що її скинули з 9 поверху, друга — дівчина впала з необережності та третя, що це була спроба самогубства", — наголосив начальник Луцького міськвідділу поліції Олег Кичук.

Постраждала – 26-річна Ірина Савчук, дівчина футболіста ФК «Волинь» Дмитра Задерецького. Рідні травмованої дівчини стверджують, що саме гравець викинув її з вікна.

Правоохоронці перевіряють причетність футболіста до трагічного випадку.

" Футболіст у показах пояснив, що не встиг затримати дівчину, а в поліцію не повідомив, бо був у стані афекту. Ми вилучили відео з камер спостереження, звіряємо дані з показами свідків”, — повідомили у поліції.

Сестра постраждалої Юлія Залевська розповіла, що в під ранок Ірина відпочивала з футболістом і друзями, випивали спиртні напої.

“У нього були проблеми з алкоголем. І між ними таки сталася сварка, після якої футболіст викинув Ірину з вікна”, — зазначила родичка.

Сам футболіст Дмитро Задерецький відмовляється розповідати про інцидент.

“Я коментарів не даю”, — зазначив футболіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Сергій Показати IP 12 Травня 2017 17:00
А стан афекту у Задворецького ще й досі триває? Чи визвати "швидку" важче додуматись, ніж зібрати речі, гроші та прикраси та зникнути з квартири...
ЛУЧАНИН Показати IP 12 Травня 2017 20:01
Щойно про цей жахливий випадок показали на ICTV В ПРОГРАМІ НАДЗВИЧАЙНІ НОВИНИ.Розказали що він викрав багато золотих виробів,гроші у валюті і годинник ROLEX.То Задерецький це зробив з корисливих мотивів?????? Ще той бандюк !!!!! Маємо в нашій команді виродка.Ганьба ФК "Волинь" !!!!!
! до ЛУЧАНИН Показати IP 13 Травня 2017 14:59
Дочекайтесь офіційної інформації, від правоохоронних органів. Бо журналісти в гонитві за сенсацією можуть ой якого лайна на людину ви
Лучанин Показати IP 12 Травня 2017 20:35
До речі,поговорюють що цей футболіст покурює травку.Як таких тримати у команді?
вболівальник Показати IP 12 Травня 2017 20:53
на нарах афект швидко проходить...
Просто Показати IP 12 Травня 2017 21:45
Тож казали що вона померла?
до Просто Показати IP 12 Травня 2017 22:27
Та ні,Богу дякувати жива.То ж казав в НАДЗВИЧАЙНИХ НОВИНАХ анестезіолог що у важкому стані.
Vania Показати IP 12 Травня 2017 22:40
Можна ссилку на сайт Надзвичайних новин?
на Показати IP 12 Травня 2017 23:25
http://kriminal.ictv.ua/videos/detektyvna-istoriya-u-lutsku-z-vikna-9-poverhu-vypala-moloda-divchyna/
Усім Показати IP 13 Травня 2017 12:44
Той футбольор до дівчат завжди руки простягав в яопері наприклад постійно шарпав свою колишню дівчину, він психічно хворий взагаліто і перебуває на обліку., якщо щей за ревнував то точно бив і викинув з вікна він ч * о
олексій Показати IP 13 Травня 2017 15:26
цікаво !! Розпивали спиртні напої.то такі гумняні "ФуДболісти". Що мають м'яча гонити, час від часу, і зрідку дозволяти собі випивати спиртне. то вони тусячать в опері більш, як на стадіоні. звільнити гравця.
Юрій Показати IP 13 Травня 2017 19:36
Питання до Задeрeцького,чому ж він до нeі в лікарню нe навідався навіть жодного разу?напeвнe нічого сказати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus