USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада звернеться до ВР щодо призначення виборів мера

27 Вересня 2017 16:41
Депутати Луцької міської ради проголосували за звернення до Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду питання призначення позачергових виборів Луцького міського голови та призначення дати їх проведення. Проект постанови розглядатиметься Верховною Радою на наступному тижні.

Про це йшлося 27 вересня під час пленарного засідання 31-ї сесії Луцької міської ради.

Так, відповідний проект рішення був внесений фракцією УКРОП.

Радник міського голови, голова фракції УКРОП у Луцькій міській раді Ігор Поліщук розповів, що питання для депутатів не є новим, оскільки міська рада вже приймала вже декілька таких звернень.

За його словами, зараз важко забезпечити стабільну роботу у місті, але останні півроку у Луцьку відбулися позитивні зміни.

«Справа в тому, що у Верховній Раді внесений проект постанови нардепами Ігорем Гузем та Іриною Констанкевич і, скоріше за все, він буде розглядатися на наступному тижні. Чому нардеп від Луцька Ігор Лапін абсолютно байдужий до цього питання, а його порушують депутати з інших округів Волинської області? – питання риторичне», - зазначив Ігор Поліщук.

Депутат Павло Данильчук по-своєму підтримав це звернення: «вибори потрібні, але я просив би активно працювати над розширенням території міста, що дасть нам можливість конкурувати та розвиватися».

Відтак, обранці громади більшістю голосів підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кононович Показати IP 27 Вересня 2017 17:10
Выборы проводить невозможно, так как КПУ не допускают к выборам!!!Это прямое нарушение Конституции Украины!
Кононовичу до Кононович Показати IP 28 Вересня 2017 15:06
Комуняки, зливайте воду. Ти вернувся вже від москалів, де поливав Україну ла?ном і тут у виборах хочеш участь приймати, соб?ко?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus