USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На кордоні з Сектором Гази застрелили двох палестинців, одному з них – 14 років

30 Червня 2018 16:42
В результаті зіткнень між протестувальниками і військовими на кордоні Ізраїлю із сектором Газа двоє палестинців загинули і ще 415 людей отримали поранення.

Про це повідомляє Reuters.

«Ізраїльські військові застрелили двох палестинців, серед яких був 14-річний хлопчик, і ще 415 людей постраждали в результаті застосування бойових патронів і сльозогінного газу під час протестів на кордоні з Газою в п'ятницю», - йдеться в повідомленні.

За словами медичних чиновників у секторі Газа, ще чотири особи перебувають у критичному стані.

Ізраїльські військові заявили, що їхні солдати використовували «велику кількість засобів розгону заворушень». Коли ж нелетальні засоби виявилися неефективними, було застосовано зброю з бойовими патронами «відповідно до стандартних робочих процедур».

За словами ізраїльської сторони, тисячі палестинців «брали участь у надзвичайно жорстоких заворушеннях», кидаючи гранати і камені в солдатів і прикордонну огорожу.

Як відомо, зіткнення на кордоні Ізраїлю із сектором Газа тривають вже третій місяць - з 30 березня.

Палестинці вимагають повернути їм території, втрачені в результаті створення держави Ізраїль.

За словами палестинських чиновників, всього з початку протестів на кордоні Ізраїлю із сектором Газа загинули щонайменше 135 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 30 Червня 2018 21:52
І де радбез ООН? де пгавозахисники і інша бидлота яка верещить на весь світ як тільки янкі чи якогось пархатого п...ца пошлють по конкретній адресі?? вбивства жидами палестинців - не є підставою для їхньої глибокої занепокоєності??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus