USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Наближаємо перемогу разом»: у громаді на Волині зібрали понад 30 тисяч для ЗСУ

8 Серпня 2022 16:16
7 серпня у селі Литовеж однойменної громади відбувся благодійний захід «Наближаємо перемогу разом».

Протягом дня на потреби ЗСУ жителі та гості громади зібрали понад 30 000 гривень, повідомляє Буг.

Благодійний день у Литовежі розпочався з футбольного турніру, у якому взяли участь сім команд з громад Володимирського району. У підсумку змагань перемогу здобула команда Литовезької громади. Також провели турнір з шахів.
Для малечі організували дитячу анімацію, а місцеві господині влаштували благодійний ярмарок. Пончики, патріотичне мило, браслети, напої, солодощі, сезонні фрукти та навіть морські свинки – все це можна було придбати на ярмарку та пожертувати кошти нашим Захисникам.
Родзинкою дня став виступ Волинського хору, який вразив усіх своїм глибинним та пронизливим народним співом. По завершенню концерту глядачі ще довго супроводжували хор бурхливими оплесками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus