USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Маневичах під час благодійного ярмарку зібрали понад 30 тисяч гривень для ЗСУ

22 Серпня 2022 23:39
У неділю в Маневицькій територіальній громаді відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України «Разом до Перемоги».

На центральній площі селища під патріотичні мелодії духового оркестру усі охочі могли придбати смаколики, вироби та сувеніри, книги місцевих авторів, які презентували вихованці та їхні наставники з обох маневицьких ліцеїв, Центру творчості дітей та юнацтва, Інклюзивно-ресурсного центру, Маневицької публічної бібліотеки і Центру культури та дозвілля громади, повідомляють на сайті громади.

Під час ярмарку відбувся урочистий захід, приурочений Дню Незалежності України, участь у якому взяли юні джури ЦТДЮ, місцева поетеса Ірина Дерлюк, артисти Роман Зінчук, Станіслав Мельник, Евеліна та Каріна Тарасюки, чоловічий ансамбль «Маневицька сотня», молодіжний гурт «Тріада» та духовий оркестр.
З нагоди відзначення державного свята до присутніх звернувся очільник громади Олександр Гаврилюк, який зазначив: «Сьогодні ми розуміємо справжню ціну нашої незалежності, і вона стала дуже коштовною для української держави та народу. У нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони, як маяки, світять для тих, хто чекає допомоги. Висловлюю слова щирої вдячності нашим закордонним друзям, невтомним волонтерам та всім, хто долучається та допомагає українським захисникам».

На заході були присутні друзі з міста Згеж (Республіка Польща) на чолі з Гжегошем Лєснєвічєм, які щиро побажали українському народу Перемоги. Також з робочим візитом на території громади були

представники 14-ї ОМБР імені князя Романа Великого старший лейтенант Олександр Матвійчук і сержант Микола Віннічук, які долучилися до урочистостей та привітали мешканців Маневицького краю із державними святами й подякували за підтримку ЗСУ.
Хвилиною мовчання маневичани вшанували загиблих Героїв, усіх тих, хто віддав життя за свободу та незалежність. Молодь громади на знак пошани поклала квіти до стенду «Назавжди в наших серцях».

Під час ярмарку маленьким жителям громади працівники центру творчості дітей та юнацтва аквагримом наносили патріотичні символи, проводили майстер-класи з виготовлення сувенірів.
Бібліотечні працівники організували акцію для дітей «Напиши лист або намалюй малюнок воїнам». Крім того, можна було придбати патріотичний одяг, посмакувати прохолодними напоями та сфотографуватися біля фотозон.
Усього вдалося зібрати понад 30 тисяч гривень. Усі кошти буде передано на підтримку Збройних сил України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus