USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

«Нам потрібно працювати над задньою лінією», - Кварцяний

28 Жовтня 2015 20:33
Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний зауважив, що під час сьогоднішнього матчу його футболісти «розкачувались», у той час коли «не можна було показувати супернику неповагу» з боку професіоналів.

Про це він повідомив сьогодні, 28 жовтня, під час прес-конференції після матчу 1/8 фіналу Кубка України між «Волинню» та ФК «Миколаїв», під час якого лучани впевнено перемогли з рахунком 5:0.
«Ми спостерігали за грою, бачили, що на початку гри команда розкачувалась, хоча почали гру не на високий швидкостях. Не можна, щоб суперник відчув якусь неповагу. Якби забили хоча б один гол, гра б могла мати нервовий характер, команда з Миколаєва буквально 15-20 хвилин показала хороший футбол, але потім перестали вірити в себе, й наші футболісти прокинулись і почали діяти серйозно. Напевно з суперниками з Ужгорода буде інший футбол. Деякі футболісти з ФК «Миколаїв» мені сподобались. У нас було 5 «голових моментів», а це - добре, але ми могли б грати швидше і більш відповідально. Зокрема, над задньою лінією нам потрібно працювати. У майбутньому нашим суперником буде «Шахтар», «Дніпро», чи Динамо». Будь-яка з цих команд не простить нам «непростимий» момент. Тому, одним з найважливіших моментів є віддпрацювання більш надійного руху захисників і на півзахисників», - зазначив головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus