USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Що перепаде бюджетникам із тимчасового бюджету на 2015 рік

23 Грудня 2014 10:16
У Луцькраді гроші із так званого тимчасового бюджету на 2015 рік обіцяють порівну розподілити між бюджетниками, зокрема вчителями та медиками.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови сьогодні, 23 грудня, повідомила начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова.

Нагадаємо, зважаючи на можливість неприйняття до кінця року бюджету міста на 2015 рік, розпочали роботу над формуванням тимчасового розпису на січень-березень наступного року.

Таким чином цього року у Луцьку недофінансували майже 17 мільйонів гривень видатків, з них захищені статті видатків – 12 мільйонів гривень. Якщо ж бюджет до нового року все-таки не приймуть, обіцяні видатки бюджетникам тимчасово припинять.

Так, загалом з міської кишені лучанам ще не виплатили зарплатні на 1,6 мільйона гривень. Разом з тим, не вистачило фінансів на медикаменти у сумі 1 мільйон гривень; на харчування – 1,2 мільйона та енергоносії – 7,5 мільйона гривень.

До слова, відповідно до статті 79 Бюджетного кодексу України до прийняття рішення про бюджет міста на 2015 рік щомісячні асигнування бюджету міста не можуть перевищувати 1/12 обсягу бюджетних призначень, визначених у бюджеті поточного року. При цьому, чинним бюджетним законодавством до затвердження бюджету забороняється здійснювати капітальні видатки, як от ремонт доріг та будівництво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus