USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Побили та постригли: під Дніпром підлітки знущалися з однолітка, знімаючи все на відео

15 Грудня 2020 12:32
У Дніпропетровській області підлітки побили свого однолітка і постригли йому волосся. Знущання з хлопця вони зняли на відео і виклали у соцмережі.

Про це повідомили пресслужба поліції Дніпропетровської області.

14 грудня до поліції звернулася 43-річна жінка та повідомила про знущання над її 17-річним сином.

Правоохоронці встановили, що 13 грудня постраждалий перебував у гостях в знайомого, де його побили інші підлітки та зрізали йому волосся. Відео знущань один із присутніх виклав у інтернет. Були й просто свідки збиткувань, але ніхто не вступився за хлопця.

"Поліція встановила всіх учасників події — це троє місцевих мешканців віком від 15 до 20 років. Також поліцейські встановили особи шести свідків, які були присутні в гостях разом із потерпілим. За фактом, за погодженням з місцевою прокуратурою, відкрито кримінальне провадження за статтею "Катування, вчинене групою осіб", — розповіли правоохоронці.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, хлопець неодноразово ставав об'єктом булінгу, його били однолітки і відбирали у нього стипендію. Також, за непідтвердженою інформацією, постраждалий страждав на епілепсію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 15 Грудня 2020 15:38
Вир*дки. Каструвати, щоб таке ч* о більше не плодилося, разом зі свідками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus