USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Правоохоронці з'ясовують обставини вибуху газу у Нововолинську

20 Листопада 2016 11:12
У результаті вибуху в житловому будинку в Нововолинську постраждав господар квартири, де стався вибух. Медики доправили його до міської лікарні, але після необхідної медичної допомоги чоловік від госпіталізації відмовився, - інформує прес-служба волинської поліції.

Нагадаємо, 20 листопада близько 3 години ночі в двохповерховому будинку на вулиці Шевченка в Нововолинську вибухнув газ.

На місце пригоди виїхали керівники Нововолинського відділу поліції, слідчо-оперативна група, співробітники ДСНС. Правоохоронці з’ясували, що на кухні однієї з кваритир будинку стався побутовий витік газу, що, згодом, призвело до вибуху.

Внаслідок вибуху частково пошкоджено будинок. Потерпілий, 47-річний власник кваритири, отримав тілесні ушкодження: термічні опіки 2-го ступеню. Ніхто з мешканців не загинув.
«За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Наразі, з’ясовуютьcя усі обставини інциденту», – повідомив Василь Лесь, начальник Нововолинського відділу поліції.

Як повідомили у прес-службі ДСНС у Волинські області, повідомлення про вибух до служби «101» надійшло о 03:00. За викликом за 5 хвилин прибула чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №5 Нововолинська, а також карета швидкої допомоги, поліція та чергова бригада служби газу.
Рятувальники брали участь в організації евакуації мешканців будинку та першочергових роботах із розбору небезпечних уламків пошкодженої шиферної покрівлі. У будівлі пошкоджено покрівля та частково конструкції перекриття, в декількох сусідніх квартирах – міжкімнатні перегородки, скло у вікнах та майно. Жителів будинку, в яких пошкоджені квартири, тимчасово відселено до родичів. Рятувальники разом з комунальними службами міста працюють над розбором конструкцій. Створена спеціальна комісія для розслідування причин події, усунення її наслідків та надання допомоги мешканцям будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
нарколог Показати IP 20 Листопада 2016 18:07
Судячи по вікнах,дверях і балкону-цей вибух стався в самого головного алкоголіка на районі.Мабуть іде війна за розподіл скупок склотари і смітників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus