USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську боржникам відключають газ під приводом несправностей

3 Березня 2021 14:41
У Нововолинську почастішали повідомлення зі скаргами на працівників газової служби.

Про це йшлося на засіданні комісії з ТЕБ та НС, повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Міський голова Борис Карпус звернувся до начальника Нововолинської філії АТ «Волиньгаз» Олега Галія, заявивши, що відключати газ жителям під час опалювального сезону та карантину неприпустимо.

«Почастішали повідомлення зі скаргами на працівників газової служби. Вони масово відключають газопостачання в житлових будинках. Технічну несправність або витік газу вказують як причину. Але насправді відключають через заборгованість. Хоча в період карантину такого права вони не мають», – наголосив Борис Карпус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 3 Березня 2021 17:01
І в Володимирі і в Луцьку по всій області відключають. Коротя, козюк і карпомиз. Ця трійця придумала схему за якою під приводом несправностей відключають за борги.Волиньгаз це колекторська контора.
123 Показати IP 4 Березня 2021 14:33
це можна кваліфікувати як шахрайські дії зі сторони газовиків. Люди пишіть заяви в поліцію про порушення кримінальних справ за ст. 190 КК України. Хай розслідують, проводять дослідження, експертизи. Не будьте мовчазними спостерігачами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus