USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Про Луцьк зняли мультфільм

4 Липня 2014 11:50
В мережі з'явився перший в Україні мультфільм про українське місто. Автори створили мультик про Луцьк. Відео розмістив користувач PHOENIXstudioCOMPANY

Авторами роботи є Бондаренко Павло, Вікторія Величко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 4 Липня 2014 12:32
почему озвучка не на украинском языке?
лучанка Показати IP 4 Липня 2014 12:46
прикольно, тільки білизна, розвішена між будинками на Волі (я так розумію, фейк від автора мультика) - трохи спотворює справжнє обличчя європейського міста.
Лучанин Показати IP 4 Липня 2014 13:08
Клас) Бондаренко Павло, Вікторія Величко респект вам
Карикатура (невдала) Показати IP 4 Липня 2014 15:29
лайно. вибачте, але справді. Наскільки я люблю Луцьк, настільки це жахливий мульт про нього
Анонім Показати IP 4 Липня 2014 16:34
і оце страхоття зі скривленим лицем краса по вашому ??? нічого гарного в мультфільмі не побачила... а тим паче... з піснями на анг. мові... чес слово навіть би не позорилися...
Корінний лучанин Показати IP 4 Липня 2014 16:47
ДУРНЯ ПОВНА!!!! ЦЕ МУЛЬТИК АВТОРІВ, ЯКІ НЕ ЛЮБЛЯТЬ ЛУЦЬК, можна навіть сказати ненавидять. ІДЕЯ ДАЛЕКА ДОБРА , АЛЕ РЕАЛІЗАЦІЯ ГЕТЬ НІКУДИШНЯ. Цей мультик не для популяризації. ПРОСТО ПРИМІТИВ!!! Більшість кадрів треба викинути назавжди. Мультик треба оновити капітально! Вставити: будинок скульптора пана Миколи, одинокого музиканта який завжди присутній на вулицях міста(став візиткою, призвіща не називаю), статую інтелігента в сверику (Кості Шишка) і багато інш. видів. Ну і звичайно музика, яка не характеризує Луцьк та Волинь. Де навіть натяк на пісню С.Кривенького "Волинь моя, краса моя..." Одним словом автори , молоді памороки, які не задумувались особливо над тим , що ліпили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus