USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прикордонники не пустили в Україну 3,5 тисячі «екстремалів» з РФ

9 Березня 2014 17:23
Держприкордонслужба спільно зі співробітниками МВС та СБУ продовжує на кордоні з Росією операцію «Кордон» з недопущення в’їзду в Україну осіб, які можуть брати участь у заходах дестабілізаційного характеру.

За станом на 9 березня прикордонники не допустили на територію України понад 3,5 тисячі громадян Росії, перебування яких у країні небажане.

Про це на засіданні Кабінету Міністрів повідомив перший заступник Держприкордонслужби Павло Шишолін, пишуть Українські новини.

Тільки за одну минулу добу українськими прикордонниками було не пропущено в Україну понад 450 таких осіб.

Зокрема, під час здійснення прикордонного контролю в пункті пропуску «Маринівка», що на Донеччині, було затримано громадянина Російської Федерації 1978 року народження. Про це йдеться на офіційному сайті прикордонної служби України.

Він намагався перетнути пункт пропуску у військовій формі одягу з шевронами та мав військову виправку і коротку зачіску. В ході опитування громадянин Російської Федерації мету запланованого прибуття на територію України пояснити не зміг, також як і перевезення таких особистих речей, як аптечки, армійського набору для приймання їжі та спального мішку.

Згідно з результатами проведення фільтраційно-перевірочних заходів та виходячи з отриманих документальних матеріалів огляду особистих речей, було прийнято рішення щодо не пропуску громадянина Російської Федерації на територію України та заборони йому в'їзду терміном на 3 роки.

До слова, як повідомляє «Українська правда», в суботу зранку на пункті пропуску "Харків-пасажирський" затримали 5 громадян Росії.

Під час догляду у них було знайдено камуфляжну форму, протигази, ножі, газовий пістолет, біти, 2 ящики армійського сухпайка, бронежилет.

Крім того, затримані везли літературу, серед якої - підручник з військової підготовки, путівник по Україні, роздруковані адреси російських диппредставництв в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
4554 Показати IP 9 Березня 2014 22:29
А чим вже "екстремали" завинили. Можливо всетаки "екстремістів" ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus