USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Держприкордонники розповіли про нічний штурм підрозділів у Криму

3 Березня 2014 09:26
Особовий склад Державної прикордонної служби України в Криму у вкрай складній оперативній обстановці продовжує зберігати військову честь та залишатись вірним Присязі на вірність українському народу, повідомляють у прес-службі держприкордонників України.

Впродовж доби загальна обстановка характеризувалася тотальними нападами на підрозділи Державної прикордонної служби Країни. При цьому особливо активно захоплення розпочалися після заяви Голови ВР Криму Володимира Констянтинова про непоступливість прикордонників та активний спротив рішенням новопризначеної влади Криму.

У повідомленні йдеться, що системні напади здійснювалися групами до 100 спеціально екіпірованих військовослужбовців Росії. Продовжувалося блокування адміністративної будівлі Азово-Чорноморського регіонального управління та штабу Сімферопольського загону. Близько 22.30 група спецназівців здійснила напад на відділ прикордонної служби «Керч», який є первинним підрозділом охорони державного кордону на керченському напрямку. Вони вибили вікна, двері, знищили засоби зв’язку та автоматизовані робочі місця в кабінетах підрозділу. Напад відбувся і на Керченський загін морської охорони та знову на Севастопольський загін морської охорони. Після блокування російськими військовими будівлі в Севастополі перестала функціонувати система відеоспостереження. Під час захоплення обох морських загонів в підрозділах залишалася незначна кількість військовослужбовців. Решта особового складу залишила місце дислокації на кораблях та катерах, які були передислоковані.

В окремих випадках спецназівці встановлюють заглушки для ведення переговорів, через що прогнозується відсутність мобільного зв’язку.

В цих складних умовах прикордонники стримують нападників та не допускають їх до кімнат зберігання зброї. Крім того продовжується несення служби в пункті пропуску «Крим» в оточенні близько 100 російських військових. При цьому, під час оформлення прикордонники не пропускають в Україну осіб, яким заборонено в’їзд на територію нашої держави та тих, які не мають необхідних документів.

Водночас на паромній переправі «Крим-Кавказ» відбувається накопичення бронетехніки.

Також продовжуються активні переміщення кораблів російських ВМС в акваторії Чорного моря на вхід та вихід з порту Севастополь. При цьому, як Чорноморського флоту, так і Балтійського та Північного флоту Росії, що є порушенням вимог Угоди між Україною і Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту на території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 3 Березня 2014 09:59
ВОЛИНЯНИ!!! ОЗВУЧУЄМО, ПИШЕМО АДРЕСИ правого сектору, гузів їх рідних та близьких ... для проведення народної люстрації!!! ЯК ВОНИ З УКРАЇНЦЯМИ, ВОЛИНЯНАМИ, так і ми будемо робити з ними, відповідь буде адекватною (закликали до зброї - зброя є, коктейлі молотова також)!!! ПЕРЕВІРИМО, у разі підтвердження НЕГАЙНО ВІДРЕАГУЄМО!!!!!!!!!!
Олег Показати IP 3 Березня 2014 10:21
Не верте тролям!!!! У нас в Крыму полный ужас!!! Страшно выийти на улицу. Ети напуганные молодые ребята с автоматами понимают, что их бросили умирать первыми!! И с большой опаской и ненавистью относятся к местным жителям!!! Страшно выиступить с мирным митинго против окупации, портому что могут расстрелять и таких людей большинство!!!!!!!!!!! Курортный сехон накрылся и неизвестно, за что жить будем ((( Русские убирайтесь!!! Братья из запада Украины спасибо за поддержку, естли, что, то радо примим вас у нас, в совместной борьбе против ЧФ РФ!!!!!
ОЛЕГ ТЫ ЛЖЕЦ до Олег Показати IP 3 Березня 2014 10:54
В связи с обострением Крымского кризиса мы наблюдаем неожиданный поворот в западных СМИ. Началось всё с того, что на сайте немецкого издания Der Spiegel, по самоопределению «самого значимого информационно-политического журнала Германии и Европы с самым большим тиражом», тематический заголовок на главной странице сменился с «Украина» на «Крым». И вдруг случилось что-то странное: в основных германских изданиях слово «провокации» в связи с российскими действиями на Украине стало использоваться исключительно в кавычках; население Крыма из украинцев превратилось в русских; Крым, оказывается, всегда был русским регионом. Даже Правый Сектор из категории freedom fighters плавно перешёл в разряд опасных праворадикалов. infa.kharkov.ua - новости Харькова
Олег ты Лжец до Олег Показати IP 3 Березня 2014 10:56
Этот вопрос подхватил Der Spiegel и «переоценка ценностей» оказалась довольно глубокой. В пятницу был опубликован материал с довольно однозначным заголовком: «Крымский кризис: националисты подстрекают татар к терроризму». Правый Сектор в данной статье описывается в крайне негативных тонах. Главные тезисы звучат так: русское большинство в Крыму готово защищать свою автономию от украинских ультранационалистов, угрожающих русским насилием. Поскольку у экстремистов из Правого Сектора нет базы в Крыму, они обманом и подлостью хотят использовать татар против русских, натравливая первых на последних. Русское стремление к автономии преподносится как естественное желание, татарский страх перед этим — естественной реакцией; неестественным является лишь вторжение нацистов, пытающихся развязать межэтнический конфликт ради укрепления собственных позиций. Одновременно с немецкими СМИ, британское BBC заинтересовалось вопросом о Правом Секторе SaveFrom.net, выложив сверхжесткое видео о бойцах Майдана, представленных как неонацисты с гитлеровскими идеалами infa.kharkov.ua - новости Харькова
Олег ты ЛЖЕЦ Показати IP 3 Березня 2014 10:58
В целом же, за последнюю неделю основная часть европейских СМИ изменила свою позицию по трём вопросам. Во-первых, «Вторжение». Если изначально российские действия в Крыму считались явной агрессией, то теперь они описываются в более нейтральном тоне, вплоть до восхищения и одобрения. Во-вторых, «Крым». Все разговоры об обязательном соблюдении территориальной целостности Украины прекратились, когда первые русские флаги поднялись над «украинскими городами». Теперь стремление «русского полуострова» к автономии считается естественным и демократическим волеизъявлением народа. В-третьих, «Правый Сектор». Борцы за свободу довольно быстро превратились сначала в маргинальных экстремистов, а потом и вовсе в агрессивных фашистов, мечтающих о крови. Такой резкий поворот в СМИ говорит об одном: кое-кто принял решение насчет Украины. И это решение было принято отнюдь не на Майдана и даже не в Верховной Раде. Или, проще говоря: реальность развивается в правильном направлении. infa.kharkov.ua - новости Харькова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus