USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Разом із «Серцем патріота» у зону АТО їде депутат Кравченко

1 Квітня 2016 13:28
Волонтери центру «Серце патріота» вирушили у чергову поїздку в зону АТО.

Відправка відбулась сьогодні, 1 квітня, від стели «Небесній сотні», що знаходиться на Театральному майдані.

Так, благодійники та активісти везуть для бійців продукти харчування, пральну машину, берці та одяг. Під час цієї поїздки активісти відвідають ОТУ «Луганськ». Вантаж буде розподілено між декількома бригадами.

Разом із волонтером центру «Серце патріота» Сергієм Домбродомовим (на фото) у зону АТО їде начальник медичного пункту гаубичного дивізіону 14-ї ОМБ, депутат міської ради від фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Олександр Кравченко.
«Нині на передовій знаходяться дві “таблетки” - автівки швидкої допомоги, що потребують ремонту. Зокрема, у одній з них пошкоджена коробка передач, а в іншій – двигун. Їх можливо “підняти”. Однак, порадившись з військовими побратимами, ми дійшли спільної думки, що для того, аби відремонтувати транспортні засоби, їх не обов'язково везтина лафеті до Луцька. Це все можна зробити безпосередньо на передовій, утім, для цього потрібні кошти. Тому я звернувся до Волинської обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» з проханням надати кошти для придбання необхідних запчастин. УКРОП підтримав мою пропозицію та надав 3 тисячі гривень для однієї машини і 5 тисяч для іншої», - зазначив обранець громади.
Також завтра вранці керівник центру «Серце патріота» Сергій Балицький (на фото) та волонтер благодійна організації «Серце для України» Данило Гетьман вирушають у Німеччину за гуманітарною допомогою для бійців АТО.
Довідково:

Волонтерський центр «Серце патріота» працює з початку ведення військових дій на території України. Волонтери передають бійцям продукти харчування, засоби особистої гігієни, таблетки для очищення води, медикаменти, одяг, взуття, обмундирування, запчастини до спецтехніки, адресно доставляють посилки від рідних та близьких.

Благодійну допомогу постійно надає Волинська обласна регіональна парторганізація «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валодя Показати IP 1 Квітня 2016 15:32
Це фейк - старі фото в новині виклали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus