USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Росіяни втекли зі Зміїного – кажуть, «жест доброї волі»

30 Червня 2022 12:35
ЗСУ не дали окупантам спокійно панувати на острові Зміїному. Через постійну роботу по них Збройних сил України загарбники змушені були втікати.

Цю інформацію підтверджують в оперативному командуванні «Південь», передає ТСН.

«Протягом ночі внаслідок вдало проведеного чергового етапу військової операції із завданням вогневих ударів нашими ракетними та артилерійськими підрозділами по острову Зміїний противник поспіхом евакуював залишки гарнізону двома швидкісними катерами і, ймовірно, залишив острів. Наразі Зміїний вкрито пожежею, лунають вибухи», – повідомляють в ОК «Південь».

Остаточні результати операції дорозвідують.

Також в Мережі шириться інформація, що один із чотирьох вертольотів (попередньо Ка-52), який увечері 29 червня підлітав до Зміїного, внаслідок роботи ЗСУ отримав пошкодження та впав у море в районі між островом та Одеським газовим родовищем.

ВКС РФ проводили заходи щодо його пошуку, проте до позитивного результату вони не призвели. Вертоліт затонув. Повідомляють, що від острова відійшло п’ять малорозмірних суден і Зміїний порожній.

Тим часом російська влада заявила, що нібито «як крок доброї волі» «завершила виконання завдань на острові Зміїному» і вивела гарнізон, що знаходився там.

Росіяни кажуть, що цим самим нібимто «не дозволять Києву спекулювати на темі неможливості вивезення зерна».

Таке ж визначення «доброї волі» росіяни використали, коли після розгрому втікали з Київської та Чернігівської областей.
Нагадаємо, днями Збройні сили України вчергове завдали удару по тимчасово окупованому острову Зміїному. В результаті було знищено ворожий зенітно-ракетний комплекс «Панцир».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
юрій Показати IP 30 Червня 2022 13:12
Чекаємо наступні "жести" на півдні та Сході. Вйо за "поребрик"....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus