USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки коштує мобілізація людських і транспортних засобів у Луцьку

28 Жовтня 2015 10:29
У Луцьку 643 тисячі гривень виділили з міського бюджету на фінансування Програми забезпечення виконання заходів з підготовки та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території міста Луцька на 2015 рік.

Про це стало відомо під час засідання 80-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 28 жовтня.

Так, відповідно до законів України «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою виконання заходів щодо проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у жовтні – листопаді 2015 року на території міста, міс року №69/30 «Про Програму забезпечення виконання заходів з підготовки, та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території міста Луцька на 2015 рік» , а саме: в п.п. 5,8 Напрямків діяльності Програми забезпечення виконання заходів з підготовки, організації та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території міста Луцька, виклавши їх в новій редакції.

Тож, у відповідності до прийнятих змін, виготовлення бланків особових справ для проведення приписки громадян 1998 року народження до призивної дільниці ЛОМВК обійшлосья міському бюджету в 8 тисяч гривень на рік. Перевезення військовозобов’язаних мешканців міста, які призвані на в/службу по мобілізації до навчальних центрів Збройних Сил України та до військових частин у період з квітня по серпень 2015 року обійшлось «міській кишені» у 182 тисячі. Виготовлення бланків повісток, карток медичного огляду, направлень на медичне обстеження, карток професійно-психологічного відбору, мобілізаційних розпоряджень, висновків лікаря, книга протоколів ВЛК, журнал направлень на медичне обстеження, військово-облікових книг призваних по мобілізації, пам’яток військовозобов’язаним ,тощо для проведення мобілізації у той же період 2015 року вартувало 20 тисяч гривень.

Протягом року усього на виконання заходів з проведення призову громадян на строкову військову службу планують витратити 7,5 тисяч гривень з міської казни. Ремонт транспортних засобів та поставка техніки у військові частини Збройних Сил України у період з квітня по грудень 2015 року обійдеться місту в 80 тисяч гривень, однак 250 тисяч гривень додатково на ці ж потреби надійшло з інших джерел.

14-денні жовтневі навчання особового складу роти охорони та загонів оборони на базі дитячого позаміського закладу з оздоровлення «Ровесник» обійдуться Луцьку в 90 тисяч з міського бюджету. Виготовлення рекламно-агітаційних буклетів 5 тисяч гривень. На придбання канцелярського приладдя та заправка оргтехніки виділили 500 гривень на рік.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що Луцький військкомат звернувся до міської ради з проханням виділити кошти на закупівлю конвертів для повідомлення призовників про «запрошення» на строкову службу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus