USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Скринька хоробрості»: у Луцьку просять підтримати хворих дітей

12 Березня 2021 08:58
У Луцьку усіх охочих просять маленьким пацієнтам нейрохірургічного відділення Волинської обласної дитячої клінічної лікарні наповнити «Скриньку хоробрості».

Про у Фейсбуці повідомила очільниця «Фонду боротьби з раком» у Луцьку Марія Адамчук-Коротицька.

«Щороку медичні працівники цього відділення проводять більше 150 складних хірургічних втручань, а за рік тут отримують лікування близько 300 маленьких пацієнтів з усім переліком існуючих нейрохірургічних захворювань: вроджені вади розвитку головного та спинного мозку, гідроцефалії, пухлини головного та спинного мозку, епілепсії, черепно-мозкові травми та ряд інших.

Дітки, які там лікуються, теж багато часу змушені проводити у лікарні, мають болючі процедури і їм теж потрібна допомога.

Давайте почнемо зі «Скриньки хоробрості». Ви завжди допомагали наповнювати її для діток хворих на рак і це було прекрасно, скільки всього класного ви передавали!" - йдеться у дописі.

Дітям можна придбати:

- різноманітну канцелярію;

– розмальовки;

– невеличкі іграшки;

– пазли/конструктори і т.п.;

– браслетики і всілякі інші дівчачі штучки.

Щоб передати речі для «Скриньки хоробрості», просять телефонувати за номером 0958900632, або писати у приват Марії Адамчук-Коротицькій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus