USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Голобах та Старій Вижівці оформлятимуть біометричні паспорти

21 Січня 2018 10:52
Управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції Волинської облдержадміністрації оголосило тендер на придбання робочих станцій для оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, з комплектом обладнанням для зняття біометричних даних.

Про це повідомляється на сторінці «Проект ЄС з модернізації ЦНАП» у Фейсбук.

Обладнання буде придбано для ЦНАПу Голобської ОТГ та селищно-районного ЦНАП в смт Стара Вижівка Волинської області.

Комерційні пропозиції будуть прийматися до 12.00 години дня 25 січня 2018 року.

У технічних вимогах зазначається, що обладнання буде складатись з персонального комп'ютера, LED монітору, блоку безперебійного живлення, принтера та сканера, концентратора USB, захищеного носія інформації (електронний ключ зберігання даних), планшету для підпису, цифрової фотокамери, зчитувача відбитків пальців, повносторінкового зчитувача документів, цифрової клавіатури для введення ПІН-кодів, мережевого фільтру для підключення 5 розеток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus