USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У лучанина вилучили сотню різноманітних набоїв

30 Листопада 2017 13:50
Поліцейські вилучили в 50-річного жителя селища Маневичі гранату, а в 31-річного лучанина майже сто набоїв різноманітного калібру. За незаконне зберігання боєприпасів волинянам загрожує від трьох до семи років позбавлення волі, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Так, 29 листопада під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 50-річного жителя селища Маневичі правоохоронці виявили гранату «РГД-5».

На місце прибули співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області, які вилучили небезпечний предмет та забезпечили його транспортування до кімнати зберігання вибухових матеріалів.

Цього ж дня, в помешканні 31-річного лучанина оперативники вилучили майже сто різноманітних набоїв, зокрема, 33 набої калібру 7,62 мм, 32 набої калібру 5,45 мм та 33 набої калібру 9 мм. Окрім цього, в лучанина правоохоронці вилучили ще й речі повсякденного вжитку, які, можливо здобуті незаконним шляхом.

Вилучене направили на дослідження.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus