USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку презентували новий пункт велопрокату

8 Листопада 2014 21:00
Не лише велосипеди, а й туристичне спорядження можна взяти напрокат у щойно відкритому пункті велопрокату «Оазис».

Офіційне відкриття другого у Луцьку пункту прокату велосипедів «Оазис» відбулося 8 листопада у Луцьку.

Презентували його виконувач обов’язків директора Центру туристичної інформації та послуг Анастасія Лопанова, начальник управління туризму та промоції Луцької міської ради Наталія Бунда, представники підприємства «Луцький велопрокат» та кафе здорового харчування «Оазис». Захід відвідали декілька десятків лучан, дехто прийшов цілими родинами.

Взяти на прокат тут можна буде не лише велосипеди, а й туристичне спорядження. Так, взимку напрокат даватимуть санки, лижі, сноуборди, рукавиці тощо. Навесні велопарковку облаштують душовою кабіною, якою безплатно зможуть скористатися клієнти велопрокату. Відтепер кожен охочий зможе взяти велосипед напрокат у пункті, що поблизу Центру туристичної інформації та послуг по вулиці Лесі Українки, а залишити його у пункті поблизу кафе «Оазис» та навпаки.

У рамках відкриття нового пункту велопрокату відбулося частування гостей заходу стравами від кафе здорового харчування «Оазис» - натуральними коктейлями, печивом власного виробництва. Для учасників заходу організатори підготували веломаршрут з виїздом у ліс, де велолюбителі гуляли на свіжому повітрі, спостерігали за красою багаття, зарядилися енергією сонця та позитивом.

Представник Луцького велопрокату Ярослава Герус повідомила: «Ціна оренди велосипеда буде доступною для кожного і становитиме всього 35 гривень на день. А ще у зимовий період тут ви зможете взяти санки, лижі, сноуборди та туристичне спорядження. Повірте, для того, щоб покататися на лижах, не обов’язково їхати у Карпати, у нас на Волині є мальовничі місця, створені для лижного відпочинку. Ми будемо організовувати поїздки за місто в напрямку села Лище, де є гірська місцевість і можливість активно та здорово провести час. Хочу подякувати міській раді та керівництву екокафе «Оазис» за підтримку і втілення проекту в життя. Приємно, що є однодумці,
адже наша мета: розвиток туризму, популяризація здорового способу життя»

Розташований новий пункт велопрокату за адресою: Луцьк, вулиця Травнева, 2а (новобудова за Свято-Миколаївською церквою, навпроти ТЦ «Глобус»).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Жителька будинку Показати IP 8 Листопада 2014 22:22
Ідея прекрасна. А от адреса невірна - с. Прилуцьке, вул Трвнева 2а ))))
мршрутчик Шніпельсон Показати IP 9 Листопада 2014 23:24
головне дата! останній місяць осені, через тиждень морози, саме час кататися на роверах. Красота!
Толік до мршрутчик Шніпельсон Показати IP 10 Листопада 2014 14:12
Зверніть увагу, Місце прокату не тільки велосипедів а й лиж і санок, тому, ніба нормально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus