USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Виконувач повноважень Луцького міського голови звернувся до вірян усіх конфесій

16 Квітня 2017 14:52
У храмах міста сьогодні відбувалися святкові Богослужіння з нагоди Світлого Христового Воскресіння. Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук та заступник міського голови Григорій Пустовіт взяли участь у всенічних Богослужіннях у Соборі Всіх Святих Землі Волинської та Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Також вони вітали з Христовим Воскресінням громади Римо-Католицької Церкви, Української Греко-Католицької Церкви, Волинського об’єднання церков Християн віри євангельської-п'ятидесятників, Волинського об’єднання церков Євангельських християн-баптистів, Духовного управління християнських церков “Царство боже” в Україні, Німецької Євангелічної – Лютеранської Церкви Христа Спасителя міста Луцька.

Про це повідомили у відділ інформаційної роботи міської ради.

Звертаючись до вірян, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зазначив, що сьогодні мільйони українців відзначають Воскресіння Христове. За його словами, це одне з найбільших свят для кожної віруючої людини.

“У цей день ми маємо можливість багато переоцінити, зрозуміти, що добро перемагає зло. Сьогодні кожного з нас переповнює радість та віра у чудеса. Бажаю усім нам миру і злагоди, міцного здоров'я, добробуту у родинах, радості щодня”, - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Думба Показати IP 16 Квітня 2017 18:53
Синку, оголошуй швидше вибори мера, не вживайся в роль
Андрій Показати IP 16 Квітня 2017 20:31
Вже виборипочалися?
Сергей Показати IP 17 Квітня 2017 21:24
Вусенко буде мером.
Яковлев Показати IP 17 Квітня 2017 21:58
То гпзшне чудо,чого в штунди бо там бабки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus