USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі гроші бійцям збирали музикою та поезією

9 Липня 2015 21:20
Володимир-Волинська молодь організувала збір коштів для 14-ої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, яку 1 грудня 2014 року сформували з залишків розформованої 51-ої механізованої бригади й нових мобілізованих. Про це повідомляє «БУГ».

Для цього волиняни провели благодійний арт-вечір. Він відбувся у середу, 8-го липня, у гостинному залі ресторану «Маяк».

Небайдужа творча молодь Володимира-Волинського на один вечір перетворила невелику сцену на простір для самореалізації талантів. Були біля мікрофона вже добре знайомі мешканцям Володимира-Волинського артисти, були і ті, хто виступав перед публікою вперше.

Присутніх розважали гурти ProVocation, AVANGARD, All star (Нововолинськ). Приємним сюрпризом був спонтанний виступ гурту «Ледь Живі».

Стильно-рокова атмосфера вечора запалила не тільки юні серця учасників заходу, а й досить зрілі музичні душі. Тато фронтмена одного із гуртів прийшов подивитися, як грає та співає син, однак не втримався і також заграв низку українських пісень. Серед них – «Я собі захотів» Скрябіна, львівську пісню «Роксоляна» та інші.

Наступними, хто піддався музичній манії, були працівники Володимир-Волинської телекомпанії «АТМ» Вадим Музичук та Дмитро Кошлетський. Ще декілька творів разом із хлопцями – і метрам довелося звільняти сцену для молодих талантів.

Крім музичних номерів звучала і поезія. Молоді літератори мали змогу представляти авторські доробки та зачитувати вірші вже відомих авторів. Серед тих, хто взяв на себе сміливість постати на розсуд публіки, були Дімітар Загірний, Олександра Струбицька, Наталія Самолюк.

Завершальним на вечорі став музичний номер у виконанні Віталія Мігалейка, молодого співака та гітариста з селища Жовтневого. Його щирість та запал не залишили байдужими нікого у залі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Слухач Показати IP 9 Липня 2015 22:27
.Дійсно гарний відпочинок.Наступний концерт буде в "метелику". Там "бабки" на сепаратюг будуть збирати!
Анатоль_ Показати IP 9 Липня 2015 22:29
Мо-ло-дці!!!
До слухач Показати IP 10 Липня 2015 00:07
У метелику не будуть збирати там уже давно допомагають нашим бійцям і кидають не по десять гривень п'ючи горілку за сто а по тисячі і везуть на передову
До слухача Показати IP 10 Липня 2015 00:14
Ти не слухач ти стукач
петя Показати IP 10 Липня 2015 10:56
дивився відео як в одном клубі виключили музику и запропонували скинутися для ато.одна дівчина кинула.решта поржали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus