USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь – єдина область, представники якої є чемпіонами паралімпійських зимових, літніх та Дефлімпійських ігор

3 Грудня 2018 18:09
25 років тому, 1993 року, був заснований Волинський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт». Основне завдання Центру — формування спортивного руху людей з інвалідністю, розвиток паралімпійського руху як важливої складової реабілітації людей з обмеженими можливостями, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Урочистості з нагоди відзначення 25-річчя діяльності “Інваспорту” відбулися сьогодні, у Міжнародний день людей з інвалідністю, у КРЦ “Адреналін сіті”. Захід відвідали радник міського голови Ігор Поліщук, голова Волинського регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Віктор Галан-Ващук, представники обласної влади, відомі тренери та спортсмени.

За ці роки “Інваспорт” має чим пишатися, адже Волинь – єдина область в Україні, представники якої є чемпіонами Паралімпійських зимових, літніх та Дефлімпійських ігор. Волинські спортсмени з вадами зору, слуху чи опорно-рухового апарату мають чимало спортивних досягнень: перемоги на Паралімпійських, Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу та України. Семеро спортсменів отримали звання Заслужених майстрів спорту.
Колектив Центру та його вихованців привітав радник міського голови Ігор Поліщук. За його словами, у міської влади склалася чудова співпраця із Волинським “Інваспортом”. Минулого року міська рада передала для потреб центру частину приміщення на вулиці Привокзальній, 13, де відкрито новий спортивний зал. “Вихованці “Інваспорту” прославляють наше місто і область на всю Україну та за її межами. Окрім цього, ви виконуєте дуже важливу соціальну функцію. Щодня, незважаючи на труднощі та обставини, ви наполегливо займаєтеся улюбленою справою, націлені на гарні результати. Ваші успіхи та досягнення - це джерело натхнення для багатьох, особливо для дітей та підростаючого покоління. Дякую усім тренерам та спортсменам за ентузіазм, натхнення за самовіддану працю. Успіхів та перемог вам у спорті та житті”, -побажав він.

Потому Ігор Полішук вручив Почесні грамоти та Подяки міського голови спортсменам та методистам центру “Інваспорт” та Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus