USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські депутати зберуться на позачергову сесію

6 Червня 2014 18:18
На Волині депутатів кличуть на позачергову сесію. Під час засідання в сесійній залі планують обговорити оздоровлення дітей та питання бюджету.

Засідання позачергової сесії відбудеться 11 червня. Початок – 10.00

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Відповідне розпорядженняпідписав голова обласної ради Валентин Вітер.

На розгляд сесії виносяться питання, які стосуються оздоровлення дітей. Зокрема, планують затвердити порядок використання субвенцій на відпочинок та оздоровлення дітей, чиї батьки постраждали під час масових акцій протесту і під час проведення АТО, дітей мобілізованих волинян та тих, хто тимчасово переїхав з Криму та Сходу України.

Нагадаємо, днями це питання озвучили в обласній держаній адміністрації, аби діти мобілізованих, постраждалих під час АТО й подій на Майдані та діти переселенців оздоровилися першочергово.

Крім того у зв’язку з анексією Криму, дітям влітку пропонують замінити кримські табори на волинські.

Порядок денний засідання, який виносять на розгляд депутатів:

1. Про внесення змін до Обласної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2011 – 2015 роки.




  • 2. Про затвердження Порядку надання та використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на заходи оздоровлення та відпочинку дітей, батьки яких постраждали у масових акціях громадського протесту, під час антитерористичної операції та мобілізованих до лав Збройних сил України, а також з сімей, які виїхали з АР Крим, м. Севастополь, Донецької та Луганської областей і тимчасово проживають на території області.





  • 3. Про внесення змін до рішення обласної ради від 05 березня 2014 року № 24/19 «Про обласний бюджет на 2014 рік».





  • 4. Різне.

  • Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


    Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


    Коментарів: 3
    Дончанин Показати IP 6 Червня 2014 18:33
    коментар було видалено
    1221 до Дончанин Показати IP 6 Червня 2014 20:44
    коментар було видалено
    Секретаріат Показати IP 7 Червня 2014 01:00
    Пане Вітер: додайте до порядку денного ще одне питання - про позбавлення нардепки-регіоналки Катерини Ващук звання Почесного Волинянина, яке вона купила у Клімчука і Войтовича. Адже за притягнення до кримінальної відповідальності сепаратиста Царьова ващук НЕ ГОЛОСУВАЛА. Раніше вона голосувала за мовний закон Ківалова-Колісніченка. Отже, і гадати з трьох разів не треба: СЕПАРАТИСТКА чи НІ наша Почесна Волинянка?

    Додати коментар:

    УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


    Система Orphus