USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Воєнний стан може бути припинений достроково, – Гройсман

5 Грудня 2018 20:12
Дія воєнного стану в Україні може бути припинена достроково у разі нормалізації ситуації.

Таку думку висловив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на зустрічі з представниками регіональних ЗМІ у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо ми не будемо відчувати жодних загроз, то ніякого продовження воєнного стану не буде. Також, якщо ситуація нормалізується, то можливо розглядати й дострокове припинити воєнного стану. Але я глибоко переконаний в тому, що Президент як Верховний головнокомандувач з урахуванням тієї інформації, яка у нього буде, прийме необхідне рішення", - сказав Гройсман.

Читати ще: Порошенко хоче покращити передвиборчий рейтинг, – західні ЗМІ про воєнний стан в Україні

Він також зауважив, що запровадження воєнного стану у 10 областей було превентивним заходом.

Як повідомлялося, прикордонні кораблі Російської Федерації 23 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, що здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Російські військові обстріляли і захопили три українські кораблі у Керченській протоці та 24 моряків.

Верховна Рада України 26 листопада ухвалила закон, яким затвердила указ Президента України про введення воєнного стану на 30 днів в 10 областях у зв'язку з агресією Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Реаліст Показати IP 6 Грудня 2018 06:28
Той стан був потрібний, як заццю п'ята лапа. Але ж людей постійно треба тримати в страхові перед якимсь *бабаєм*, щоб влада почувала себе спокійніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus