USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Замах на журналіста в Черкасах: репортер ішов публікувати докази корупції чиновників

4 Травня 2019 21:46
У Черкасах вранці невідомий проломив череп місцевому журналісту-розслідувачу Вадиму Комарову. В лікарню постраждалого привезли з відкритою черепно-мозковою травмою, йдеться в сюжеті ТСН.

Хірурги одразу зробили операцію, наразі стан Комарова тяжкий. Потерпілий перебуває в реанімації у стані коми.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження. Осіб нападників правоохоронці ще не не встановили, так само немає визначеності з основною версією – чи саме через професійну діяльність вдарили журналіста.

Тим часом колеги Комарова свідчать, що напередодні він анонсував на суботу публікацію плівок, які доводять причетність деяких чиновників Черкас до корупційних схем. «За його даними, за його інсайдерськими напрацюваннями отримали певні плівки, які вказують на те, що деякі посадовці Черкаської міської ради, на моє оціночне судження, допрацювались», – пояснив колега потерпілого Валерій Макєєв.

Як повідомлялося, напад на журналіста стався близько 9:00 ранку на одній із центральних вулиць міста. Друзі та колеги постраждалого зізнаються, що шанси на його життя нині «50 на 50» і просять допомоги та молитов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus