USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Якщо не продадуть місту, то знесуть примусово: у Луцьку на Волі замість будок облаштують розумні зупинки

1 Лютого 2022 14:26
Замість металевих будок на проспекті Волі з’являться розумні зупинки, які планують встановити під час реконструкції проспекту.

Про це йшлося під час оперативної наради у міського голови.

«Весною продовжать реконструкцію проспекту Волі. В нас є декілька зупинок з будками, які в двотисячних роках люди оформили через схеми як нерухоме майно. Замість цих будок мають стояти розумні зупинки. Таке страхіття на проспекті Волі залишатися не може», – наголосив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він закликав директорів департаменту житлово-комунального господарства та юридичного департаменту пропрацювати варіант викупу цих будок для суспільних потреб, або подання судових позовів про скасування реєстрації як об’єкта нерухомого майна.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, підрядник, який виконує роботи з реконструкції проспекту Волі, не дотримався заявлених темпів роботи. Попри домовленості до грудня обладнати паркомісця, велодоріжку й бордюри, роботи досі не завершено.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Два Колі з Волі Показати IP 1 Лютого 2022 15:20
І не тільки розумні зупинки мають бути ! За аналогом доцільно продовжити: розумна міська рада, розумна облдержадміністрація, розумна освіта, розумний соцзабез, розумне ЖКГ і т.д. і т.п. !
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2022 15:56
Хороша ініціатива ! Зрозуміло, шо буде спротив. Але тоді назвіть імена тих власників тимчасових споруд і, головне, назвіть фамілії тих, хто готував проекти рішень, дозволи на встановлення,хто їх візував, хто підписував і хто визнавав за підприємцями право власності ? Вони, як мінімум, повинні отримати політичний осуд, або і адміністративне, а то і кримінальне покарання ! Чуть прищемити їм пальці і за ними тільки закуриться ! Згадайте, як дехто хитровимаханий виробив право власності на бочку з пивом перед залізничним вокзалом - і тільки загуло за ним !
Лучанка Показати IP 1 Лютого 2022 17:26
Розумні зупинки то добре, але напроти податкової зупинка облдержадміністрація хоча б будку поставили зупинка на вимогу чи то дощ чи сніг стоїш собі, мало того що транспорт ходить жахливо як важко стало добиратись до 40 кв. ходить тільки 12 маршрутка і тролейбус № 1 і то до 9 години ранку,а потім тільки до Гордіюк, в день не можливо добиратись зняли №29 марш.,№23 і № 25 а чого вони ж не їздять громадським транспортом то ім забогато маршруток то якійсь жах то пустість декілька тролейбусів № 1 і не до Гордіюк,а як ходили раніше не розумію кому то вигідно знущання над пасажирами .
ОДІН. Показати IP 1 Лютого 2022 19:48
КУДИ ЦІЛИЙ ДЕНЬ ЇДУТЬ ЛЮДИ?
Закон і право Показати IP 1 Лютого 2022 22:40
Там біля "Фокстроту" не будка - там цілий ЦУМ на тротуарі ! Та ше й окрім всього стоїть на газопроводі високого тиску ! Ше й людям з житлового будинку сонце закрив ! Там навіть тратитись на викуплення не треба - там відразу всіх до криміналу : і продажних чинуш, і газовиків, і власників тої причепи !
Микола Показати IP 2 Лютого 2022 07:39
Уявіть, що ви законослухняний громадянин, купили декілька років тому таку "будку" для ведення бізнесу (купили за великі гроші), на момент купівлі всі державні документи та свідоцтва у попередника були в порядку. А зараз держава запропонує викупити у вас цю вашу власніть, вочевидь, не по ринковій ціні "бізнес обєкта", або скасує ваше право власнті "безкоштовно". Резюме, законослухняний громадянин залишиться в дураках і без грошей
123 Показати IP 4 Лютого 2022 17:50
Роузмна зупинка примiтивна будка, де бiльше 10 людей не влазить. Тiльки сучасна, скляна. А капiтальнi cпоруди, що стояли б ще не одне десятилiття, позносили, замiсть того, щоб просто осучаснити... Ставьте там, де вщагалi нiчого нема...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus