USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Затриманій на хабарі чиновниці Волинської ОДА повідомили про підозру

12 Березня 2021 09:17
Начальниці одного з управлінь Волинської обласної державної адміністрації повідомили про підозру у вимаганні й одержанні 1500 доларів США неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 КК України).

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

У таку суму, вважають слідчі, посадовиця оцінила своє сприяння підприємцю у перемозі в конкурсі на перевезення пасажирів на внутрішньообласному приміському маршруті.

Посадовиця, яку затримали на вимаганні хабара, – керівниця підрозділу управління транспорту та зв’язку Волинської облдержадміністрації Наталія Остапкович.

Затримали чиновницю 10 березня 2021 року під час одержання неправомірної вигоди працівники Управління стратегічних розслідувань у Волинській області спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в області.

Прокурори клопотатимуть про обрання посадовиці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Волиняни Показати IP 12 Березня 2021 10:30
Тут уже ставки будуть вищі ! Формально були скарги до Президента. Тепер вже є сам факт. Дехто спробує запустити відомий механізм відмазування. Але в цій вже ситуації по старому не проконає, бо можуть залетіти всі в тому ланцюжку - як не як над усіма всевидяще государєве око. В інших випадках розвели би полішку по повній, а тут вже краще і не заробити. То хіба велика таємниця про хабарництво в цій галузі - то ж типове явище. Але полішка попутала береги, втратила нюх - бо жадоба до зелених виявилася сильнішою.Продемонструвала, шо їй навіть Президент десь там далеко ! Всі інші зараз вуха прищулять, але отой випадок роздують на всі сто. А якщо ше пальці в двері - то ше й поддєльніків повиказує. ВН, візьміть на контроль, інформуйте читачів про перебіг розлідування і винесений приговор ! Та і в даній ситуації, оскільки було звернення до Президента, його ОДА мусить інформувати .
555 до Волиняни Показати IP 12 Березня 2021 18:31
Шошо?.. Думаю, скоро посланнік Зєлі на Волині призначить нового луганського чи данєцкого начальника. Мабуть не захотіла піти добровільно... то пішли її
Валерій Показати IP 12 Березня 2021 10:34
Ми вважаємо неприпустимим призначення в. о. директора Нововолинської НЦМЛ Шипелика Олега Володимировича, яка має свою приватну медичну клініку у м. Володимир-Волинський (по вул. Ковельська). Ця людине не зможе незаангажовано керувати державною комунальною лікарнею та не забезпечить повноцінний розвиток лікарні, бо дуже хоче наростити вплив своєі приватної медичної установи. Дуже просимо посприяти у вирішенні цієї пікантної ситуаціі. Місцеві керівники закривають на це очі. Дякуємо.
Берія до Валерій Показати IP 12 Березня 2021 12:45
Дядько ви що ох....ли ??? Тут мова про їнше, йдить проспиться ...
Клава Показати IP 12 Березня 2021 12:43
Это же подстава - она честная и чистая женщина !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus