USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

ЗМІ знайшли ще одного сина Лукашенка, якого він переховує в інтернаті

29 Квітня 2021 10:52
У Олександра Лукашенка є ще один син – з розумовою відсталістю, існування якого він приховує.

Про це повідомляє опозиційний білоруський Telegram-канал NEXTA, передає ТСН.

Відомо, що у Олександра Лукашенка – троє синів. Старші – Віктор, 1975 року народження, і Дмитро, 1980 року народження. З їхньою матір’ю Галиною Лукашенко офіційно не розлучений, але живуть вони окремо.

Третій син – Коля, 2004 року народження, прославився тим, що побував з батьком на різних державних заходах і офіційних візитах.
Сини Лукашенка

Згідно з основною версією ЗМІ, матір’ю Миколи є Ірина Абельська, колишня особиста лікарка Олександра Лукашенка. Як виявилося, Коля – другий син Абельської і Лукашенка.
«За два роки до народження Колі, в листопаді 2002 року... у пари народився син з особливостями розвитку – розумовою відсталістю, аутизмом і недорозвиненими слуховими проходами (глухонімий)», – стверджують в NEXTA.

За словами адміністраторів каналу, Лукашенко вирішив, що хвора дитина зашкодить його кар’єрі політика і вирішив її позбутися. Хлопчика записали на дівоче прізвище матері – Матвій Постоялко, і відправили до дитбудинку.

«Весь цей час коштів на нього не шкодували: у Матвія був особистий тьютор, педагог, індивідуальний навчальний кабінет, дорогі розвиваючі іграшки, до нього приставили двох «бабусь», які контролювали виховний процес і привозили хлопчикові все необхідне (їжу, іграшки)», – йдеться у повідомленні.

Нібито Лукашенко, дізнавшись про другу вагітність Абельської, навіть побив її до втрати свідомості. Він боявся, що і ця дитина народиться з розумовою відсталістю.

«І саме тому існування Колі приховували так довго – поки (Лукашенко, – ред.) остаточно не переконався, що друга дитина здорова і не зіпсує його імідж», – зазначає NEXTA.

За словами журналістів, зараз Матвія утримують в психоневрологічному будинку-інтернаті для людей похилого віку та інвалідів у Мінську. У NEXTA навіть знайшли його фотографію 7-річної давності, на якій хлопчикові 10-11 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Якось по... Показати IP 29 Квітня 2021 11:21
Головне, що люди живуть краще за сусідів.
розум до Якось по... Показати IP 29 Квітня 2021 11:34
без єдиного кредита МВФ та з лікуванням онкозахворювань на 2 місці післі Ізраїля
Ага до розум Показати IP 29 Квітня 2021 14:19
зате в московії понабирались кредитів як собака бліх
Володимир до Якось по... Показати IP 29 Квітня 2021 11:48
Ти видно в Білорусі не був,вони не краще за нас живуть точно!
Анонім до Якось по... Показати IP 29 Квітня 2021 17:16
ну ну краще))))) хто вам таке вклав в голову?!?!
Анонім Показати IP 29 Квітня 2021 13:43
журналісти знайшли чи фсб допомогла з матеріалами??? схоже на те, що чык-чырыку скоро вдягнуть дерев'яний макінтош східні сусіди
Дєд Показати IP 29 Квітня 2021 15:04
А ще у нього в льоху дракон...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus