USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Зґвалтування пасажирки BlaBlaCar: поліція не вручала підозру водію

10 Вересня 2019 08:29
У справі про зґвалтування пасажирки BlaBlaCar немає підозрюваного. Про це пише УНІАН із посиланням на начальника ЦГЗ УМВС у Черкаській області Дмитра Грищенка.

За його словами, кримінальне провадження порушено за фактом зґвалтування, а особу підозрюваного слідство ще не встановило. Для цього необхідно провести низку експертиз, адже свідків злочину немає, а для обґрунтованої підозри свідчень лише однієї потерпілої замало – потрібні докази. Дослідження, як запевнив Грищенко, призначені судом за клопотанням слідчого.

Також у поліції повідомили, що потерпіла пройшла медичне освідчення, матеріали якого долучені до кримінального провадження. Слідство розпочалося 31 серпня – в день звернення до правоохоронців. «Протягом тижня, до 4 вересня, були направлені до суду клопотання щодо експертиз, проведені першочергові слідчі дії, в тому числі був допитаний водій, на якого вказала підозрювана. Я щойно спілкувався зі слідчим, і він повідомив, що всі першочергові слідчі дії практично завершені. Всі клопотання у суді. Також було проведено відразу судово-медичне освідування. Лишилося дочекатися результатів експертиз», – пояснив Грищенко.

Він також спростував інформацію з соцмереж, ніби поліція Черкащини намагається спустити справу на гальмах. «Справа розслідується, ні про яке затягування не йдеться», – запевнив представник поліції. Окрім того, Грищенко заявив, що у поліції немає інформації, що потенційний підозрюваний може втекти з України. За його словами, поліція «тримає з ним контакт».

Як повідомлялося, водій популярного онлайн-додатку зі спільних поїздок BlaBlaCar зґвалтував свою пасажирку дорогою з Одеси до Черкас. Про це у Facebook написала подруга постраждалої Анастасія Ліпінська. За її словами, випадок стався 30 серпня. За кермом був 51-річний чоловік Олександр Андрієнко. Він нібито пригостив дівчину кавою, після чого вона відчула слабкість. Дорогою дівчина надсилала своєму хлопцеві геолокації та писала про те, що боїться водія. Згодом той погрожувати їй, відвіз у ліс та зґвалтував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шок Показати IP 10 Вересня 2019 09:46
Свідків в лісі шукати збираються?Зайців чи білочок?Старе пердо..
Правдоруб Показати IP 10 Вересня 2019 10:37
Поліграф міг би виявити чи був скоєний злочин чи це постановка .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus