USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

1 вересня у Фейсбуці: емоції і фото волинян

1 Вересня 2017 14:51
Урочисті, усміхнені, загадкові - волиняни діляться світлинами свята першого дзвінка у мережі Фейсбук. Для когось - сьогодні усе відбувається вперше, для когось - востаннє у шкільному житті. Але усіх - і дорослих, і малечу поєднує одна атмосфера, схожі емоції і відчуття свята. Батьки бажають один одному терпіння, малечі - успіхів і наснаги на новий навчальний рік. Хтось - прощається з літом.

Інформаційне агентство Волинські Новини зібрало пости і фото волинян у мережі ФБ.

Так, зокрема, Ірина Юзва написала на своїй сторінці: "Канікули, па-па)))".



"Стартанули. НВК №9. Ліза в 5-му класі...йооооой!!!!" - написала журналістка Лариса Жаловага.





"Перший раз - в п'ятий клас!" - написав журналіст, викладач СНУ імені Лесі Українки Олександр Дурманенко.




"Наше 1 вересня. Уже вчетверте ))) Успіхів, доню!" - додала на своїй сторінці Афанасьева Валентина.


Олена Андрусік побажала школярам вдалого навчального року.
"З 1 вересня! Всім удачного навчального року, міцного здоров'я і терпіння!" - йдеться у дописі на її сторінці.


"Перший раз у другий клас" - написала Лілія Терещук.


Викладачі, тим часом, також зізнаються, що до навчального року - готові. Написала на своїй сторінці в мережі проректор з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та роботи зі студентами у Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки Анна Данильчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 1 Вересня 2017 16:23
Як то тільки ці діти йдуть в школу. Вибирають самих самих аби ці діти ще виросли чуйні добрі розумні а не тільки позують батьки і діти а потім ростуть егоїстами !!!
123 до Вася Показати IP 1 Вересня 2017 17:56
Вася, в другому реченні постав якісь розділові знаки. Бо що ти сказав, відомо лише тобі.
Викладач Показати IP 3 Вересня 2017 15:32
Син пішов до 5кл гімназії... Закладу №4 за списком результативності ЗНО в області. Є великі надії і сподівання. Є прекрасний потенціал і можливості. Ніяк не хочеться думати, що десь освіта краще, ніж на Батьківщині... Але освіту слід швидко і докорінно змінювати-скрізь.... Позбуватись традицій совка та чиновництва, блюдолизства, гонитви за оцінками та відзнаками... В добру пору школярі, вчителі, колеги-викладачі. Хай найкращі будуть оцінені справедливо, а найздібніші самі прокладуть гарний шлях у майбутнє. Щасливого дитинства та хорошої праці. З новим 2017-18 навчальним роком. Разом здолаємо проблеми і ворогів: які при владі чи на кордонах. А батькам терпіння, любові, взаємоповаги і розуміння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus