USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На спортмайданчик для луцької школи № 1 місця немає

1 Березня 2017 09:30
Обмаль площі навколо школи № 1 не дозволяє ані влаштувати повноцінну добудову, ані встановити там спортивний майданчик.

Про це повідомив заступник Луцького міського голови Андрій Киця під час телепрограми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 1 березня.

Нагадаємо, вже не перший рік в місті говорять про добудову 1 школи в обласному центрі. Та, через малу територію вести мову про повноцінне будівництво не можна. Площа земельної ділянки довкола навчального закладу – всього 0,8 гектара. Тож повноцінний навчальний корпус не дозволять встановити жодні правові та державні будівельні норми.

Однак, як з’ясувалося, через таку малу територію школярам навіть нема чого мріяти про новий спортивний майданчик.

«Для спортмайданчика місця немає, тому школа використовує майданчик обласної ДЮСШ», - пояснив Андрій Киця.

Єдине, на що цього року може школа сподіватися – енергозберігаючі заходи: у рамках реалізації проекту НЕФКО цього року школу мають утеплити, відремонтувати фасад, дах та замінити вікна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus