USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

10-й тур чемпіонату Луцька з футболу визначив одноосібного лідера

8 Вересня 2015 09:56
На оновленому стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, на майданчику зі штучним покриттям, відбулися ігри 10-го туру регулярної першості міста з футболу.

Нагадаємо, відкриття реконструйованого стадіону «Спортивне ядро» СНУ на вулиці Шопена відбулося 3 вересня.

У перший ігровий день в першому матчі сталася сенсація. Аутсайдер першості «Преміум-Сервіс ЛТД» з мінімальним рахунком 1:0 переміг одного з лідерів «НІКО Ветеран-Лучеськ» - 1:0. Гол на рахунку Сергія Вознюка.

Про це повідомили у комітеті з фізичної культури та спорту міської ради.

У другій грі лідер першості «Магніт» приймав БРЕНД-ГРУП. Гра відбулася за повної ігрової переваги магнітівців, які в кінцевому результаті отримали переконливу перемогу з рахунком 10:0.

Авторами голів у «Магніта» були : Віктор Мацюк (4); Альберт Шахов (14, 44, 49); Олександр Блажиєвський (29); Сергій Польний (35); Іван Харченко (65); Андрій Петров (67, 68) і Володимир Лукашук (69).

У другий ігровий день «Атлетик» отримав суху перемогу з рахунком 7:0 над командою «40-й» і підкрався до трійки лідерів.

В наступній грі «Опера» не змогла втримати натиск команди «МАРАДО» і поступилася з рахунком - 4:8. Голи в «Опери» забивали: Андрій Корецький (8, 12); Антон Дригульський (48); Дмитро Заболотько (67). Авторами переможних голів у «МАРАДО» стали: Андрій Бойко (15, 37, 43, 55); Віталій Бондарук (16); Богдан Понагайба (26); Олександр Давидов (65) і Роман Бурцев (69).

Отож підсумок туру вніс корективи у розташування команд в турнірній таблиці. Втрачені очки відкинули ветеранівців на третє місце, чим скористалася команда «МАРАДО», яка після чергової перемоги, перемістилася на другу сходинку. А розгромна перемога «Магніту» збільшила відрив їх від суперників на 5 очок і відкрила шлях до омріяних найвищих нагород цьогорічної першості.



Проте ще вся боротьба попереду. І ми сподіваємося, що битва за призові місця буде тривати до останнього туру.

Турнірна таблиця після туру наступна:



Альберт Шахов (Магніт), після трьох забитих м’ячів у турі, продовжує лідерство з 13-ма голами серед бомбардирів.

У наступному турі, зустрінуться:



8 вересня (вівторок)


«Атлетик» - «Опера» (початок о 17:00)

«МАРАДО» - «Магніт» (18:30)

10 вересня (четвер)

«40-й» - «Преміум-Сервіс ЛДТ»

(17:00)

«БРЕНД-ГРУП» - «НІКО Ветеран-Лучеськ» (18:30)

А у суботу (12 вересня), в рамках святкування Дня фізичної культури та спорту, об 11.00 годині на стадіоні СНУ імені Лесі Українки (вулиці

Ярощука, 30 А) відбудеться суперкубок міста Луцька з футболу серед аматорських команд. Зустрічатимуться переможець першості міста і володар Кубка міста сезону 2014 року – команди «МАРАДО» і «НІКО Ветеран-Лучеськ».

Отож чекаємо любителів футболу та усіх охочих подивитися цікаві футбольні поєдинки та повболівати і підтримати своїх улюбленців.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus