USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

11-річні волиняни повернулися до Луцька зі «сріблом»

15 Вересня 2013 13:51
Дитячий турнір, який приурочили Дню фізичної культури і спорту, пройшов 12-13 вересня у місті Нетішині. На змагання прибули 10 команд з усієї України. Команди грали на полі розміром 60 на 40 метрів за формулою 7 польових гравців плюс воротар. Повідомили у клубній прес-службі луцької команди, що теж представила своїх гравців на турнірі.

11-річні підопічні тренера Дмитра Трефіловського з «Волині» зіграли у груповому турнірі чотири матчі, у яких беззаперечно довели свою перевагу. В господарів з Нетішина («Енергетик») лучани виграли з рахунком 10:1, у володимир-волинського BRW-ВіКу – 2:0, ДЮСШ Кам`янець-Подільський – 6:0, ДЮСШ Оженин – 6:0.

Відтак, у півфіналі юним «хрестоносцям» дістався львівський клуб ФК Мостиська. «Волинь» здолала й цього суперника з рахунком 2:0. Однак фінальний матч турніру не зміг відбутися через погодні умови. Сильний дощ унеможливив проведення гри із командою з Володимира-Волинського, тому організатори вирішили обмежитися пробиванням пенальті. Тут фортуна посміхнулася супернику «Волині» - 4:5.

Окрім медалей за друге місце луцькій команді дістався найпочесніший індивідуальний приз – Тарас Заводович визнаний кращим гравцем турніру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus