USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

12 мільйонів надійшло до бюджету Луцька від місцевої міграційної служби

27 Серпня 2021 15:53
Управлінню Державної міграційної служби України у Волинській області надали в оренду за одну гривню приміщенняна вулиці Кравчука, 12 в Луцьку. Причина надання пільг – суттєві надходження до міської казни, пов’язані з діяльністю структури.

На засіданні 17-ї сесії Луцької міської ради депутат Михайло Щур зазначив, що під час засідання майнової комісії її члени озвучили інформацію про те, що великі кошти надходять до бюджету завдяки діяльності цієї служби.

Крім цього, зі слів обранця громади, відомо, що ремонт приміщення міграційної служби здійснювали коштами міського бюджету.

«Водночас нічого невідомо про те, скільки податків і зборів від цієї служби йде з Луцька в державний бюджет. Саме тому члени майнової комісії проект рішення про надання пільг на оренду нежитлового приміщення управлінню Державної міграційної служби України у Волинській області не підтримали», - зазначив він.

На це Луцький міський голова Ігор Поліщук відповів, що станом на минулий рік до міського бюджету щодо оплати за адміністративні послуги і податки з доходів фізичних осіб від Державної міграційної служби надійшло близько 12 мільйонів гривень.

«А ось щодо надходжень до державного бюджету у нас інформації немає», - додав очільник міста.

Попри те, що профільна комісія проект рішення не підтримала, 23 депутати проголосували за надання пільг на оренду.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus