USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

12-річному хлопчику, якого вдарило струмом, треба ще тиждень. ВІДЕО

8 Жовтня 2013 09:09
Аби зробити фото для сторінки в соцмережі, 12-річний хлопчик видерся на вагон на залізничній станції «Рожище». Як результат, його вдарило електричним струмом. Дитина отримала 40% опіків тіла, на разі, дитина вже при свідомості, - інформує ZIK.

Окрім цього, медики при огляді виявили забій грудної клітки, плеча, рану чола, струс мозку. Зараз постраждалий перебуває в обласному опіковому центрі. Діагноз важкий, кажуть лікарі, однак хлопчик уже при свідомості.

ЧИТАТИ ЩЕ: 12-РІЧНОМУ ХЛОПЧИКУ, ЯКОГО ВДАРИЛО СТРУМОМ, ЗДАЮТЬ КРОВ. ФОТО

«У подальшому, після загоєння поверхневих опіків, що займе близько тижня, перспектива видужання збільшиться. Ми сподіваємося на позитивний результат», – повідомив лікар-комбустіолог Волинського опікового центру Василь Загребельний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus