USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Обгоріло 30% шкіри: що відомо про стан хлопця, якого вдарило струмом на вокзалі в Луцьку

23 Жовтня 2020 12:48
Стан 15-річного хлопця, якого на вокзалі в Луцьку вдарило струмом, стабільно важкий. У нього уражено 30% шкіри в області обличчя, тулуба та кінцівок.

Про це пише Конкурент.

Як повідомлялося,у ніч на 23 жовтня на вокзалі неповнолітнього вдарило струмом. Зі слів очевидців, він виліз на вагон вантажного потяга, де й отримав удар струмом, і впав поміж вагонами.Свідком трагедії стала його неповнолітня подруга, яка і викликала швидку допомогу.

У поліції зазначили, що, ймовірно, тілесні ушкодження хлопець отримав з власної необережності: можливо, заліз на поїзд. Детальні обставини встановлюють.

Хлопця доставили в реанімаційне відділення Волинської обласної дитячної лікарні.
«Це електротравма. Тут важливо не тільки опік. А важливе ураження внутрішніх органів струмом. Вражається міокарда, серце, в будь-який час може статися зупинка серцевої діяльності, пошкодження внутрішніх органів», – розповів Ігор Дородних, заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання з хірургічної роботи.

Нині юнака готують до операції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Привокзальна вулиця Показати IP 23 Жовтня 2020 13:15
Поставте огорожу, камери, проведіть чергування відповідальних осіб. Життя, здоров'я можна вберегти - попередивши про небезпеку. Скільки має ще постраждати осіб щоб дійшло до винуватців. Живу поряд і неодноразово, навіть, у світлу пору доби підлітки на даху вагонів розважаються. Травень 2020 інцидент, жовтень 2020 знову. Змініть ситуацію - прийміть міри.
Вокзал до Привокзальна вулиця Показати IP 23 Жовтня 2020 13:39
Інстинкту самозбереження та правила безпеки вчіть дітей, а не поглиблено анг. мову з садочка. Ніякий паркан від цього не спасе
Анонім до Привокзальна вулиця Показати IP 23 Жовтня 2020 15:25
Майте розум ! Що ви радите ??? Попередити про небезпеку мають БАТЬКИ !!! Нехай огородять своїх довбо...в від небезпеки
Народна прокуратура Показати IP 23 Жовтня 2020 13:34
Яка огорожа чи камери? Хіба мати винувата, що дитина дурнувата?
Психопланетарій, Лип Показати IP 23 Жовтня 2020 13:53
Та нехай розважаються собі, якщо в голові немає мізків, це їх особисте життя і вони самі несуть за нього відповідальність. Не думаю, що цих юнаків випустили з дурдомів, бо буває дійсно випускають за відсутністю ліків на лікування хворих, надіюсь, що у кожних з цих юнаків, які танцюють на даху потяга або електрички є мати з батьком, і гадаю вони виховують своє чадо та неодноразово нагадували дитині про особисту безпеку на вулиці та у громадських місцях. Тут як у кого на лобі написано. Кожному своє. Біля кожного стовба не поставиш гаішника, а ДТП трапляються в м. Луцьку все більше і більше. Кожному хворому не виділиш особистих: лікаря, медсестру, няню, тощо, та не заплатить держава відповідні кошти за кожного хворого задля його лікування. Те що вони ці пацани роблять називається - природній відбір.
Наталка до Психопланетарій, Лип Показати IP 25 Жовтня 2020 13:09
природний відбір для дикого світу, а ми ніби як серед людей живемо чи ні???
лучанин Показати IP 23 Жовтня 2020 14:18
в 15 років повинен мати розум в 1941 в 15 йшли на війну а тут немає клепки хто виноват
Кіт Показати IP 24 Жовтня 2020 15:32
Його безмозглість його і погубила. І не треьа шукати винних, в 15 років вже є розуміння своїх дій, то не дитинка в 2 рочки, яка не розуміє, де небезпека. Такі випадки дввно б мали стати пересторогою для інших довбнів, але на те вони і довбні, до них не доходить. Тому, не дуже і шкода, бо сам винен

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus