USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

128 пар дитячого взуття: українці Каліфорнії влаштували перформанс для привернення уваги до війни

26 Березня 2022 03:48
В одному з міст Каліфорнії представники української спільноти виклали 128 пар дитячого взуття, аби нагадати всім про те, що щодня кількість загиблих дітей через дії російської армії в Україні зростає.

Мітинг і перформанс української спільноти відбувся у місті Сан-Хосе в Кремнієвій Долині 24 березня, повідомляє The Village Україна.

«Українці Каліфорнії об'єдналися, щоб вшанувати пам'ять загиблих дітей. Вони зробили інсталяцію та перфоманс, розмістивши 128 пар дитячого взуття на одній із центральних вулиць міста Сантана Роу, щоб нагадати світу, що війна досі триває та продовжують гинути діти й дорослі», – розповідають організатори.

Читати ще: У центрі Львова виставили 109 дитячих візочків – саме стільки дітей загинули через війну

На жаль, станом на ранок 25 березня 2022 року в Україні через збройну агресію РФ загинуло вже 135 дітей, 184 дитини отримали поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus